Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amir Zukic izdao je Sulejmana Tihica koji mu je omogucio sve moguce stranacke privilegije a sad mu drzi i moralne lekcije. Rijecju: odvratno! P. S. Kako je "sused" Zika T.?
Zamislite samo kakvi su kadrovi koje bira Zukić da nam vode državu? buhahahahaha
A SDA je inače prepoznatljiva po tim kadrovima sa krimogenom prošlošću
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislio sam da nikada u životu neću reći sljedeću rečenicu: "vrati se Tihi da uvedeš malo reda u politiku" :D
Predsjednik Tihić je slab skroz, čudi me da nije izašao iz politike nakon mnogih iskušenja koja su ga zadesila što se tiče njegovog zdravlja.
Da zavede lopovluk, koji ovi ne mogu jel???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
OVO JA NISAM ZABORAVIO....... a kamo li oprostio...... http://www.avaz.ba/vijesti/teme/amir-zukic-savjetovao-ziku-turkovica-moramo-bit-u-zasjedi-i-uhvatit-rjesenje?fb_action_ids=230350970440725&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
Osobe poput ovog ,, cele,, zukica i izetbegovica, radi svojih ciljeva ustanju su ,, zivog sahraniti,, svog predsjadnika, tj. stranackog kolegu TIHICA, sta im onda znaci ,, obican,, narod, mislim da im ne znaci ,, NISTA,,. Sto posijes to i poznjes, doticni su posijali zlo, cemer i jad, nadam se da ce im se to obiti o glavu i u OKTOBRU poznjeti ono sto zasluzuju ,, ZABORAV,,. AKOBOGDA. INSALLAH.
Največi kloc u politici. Ko za njega i ovakve glasao, isti je kao i on. Njegovo biračko tijelo su oni sa osnovnom školom ili bez nje.
SDA jedina drzavotvorna stranka, a sam Alispahic nije bio clan SDA i ne znam zbog cega ovolika galama, svakako ga je trebalo smjeniti i na to mjesto postaviti onog ko je clan SDA, Bosnjaci su uz Predsjednika Izetbegovica i SDA,
Koja je to logika da covjek nije clan stranke , a clan kadrovske komisije. Mogu da razumijem da neko nije clan stranke a da bude clan nekog npr ekonomskog savjeta stranke kao neki strucnjak. A da budes clan kadrovske komisije , a ne bi ti clan stranke to su price za malu djecu.
ne znam ni ja kakva je logika, ali istina je sigurno, mozes googlati i naci da je to istina, a ako ti je mrsko evo ti link pa procitaj: Kao razloge za Alispahićevu smjenu navodi da nije na pravi način uzvratio povjerenje koje mu je SDA, iako nije njen član, ukazala članstvom u Kadrovskoj komisiji. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/bakir-alispahic-smijenjen-iz-komisije-sda
kontam da malo ko voli zukica ali ne kontam otkud potreba da se brani alispahic kad ptice na grani znaju ko je on??
Nije mi jasno ako Tihic moze slati poruke , razgovarati sa Izetbegovic, da se nikako ne oglasava u javnosti bar povodom ove situacije.
Svi oni koji vole BiH vole i SDA, da nije bilo SDA nebi bilo ni BiH ni Bosnjaka, a to agresorsko-genocidna gamad dobro zna, pa i ne cude ovoliki negativni komentari, i lajanje na patriote BiH koji su sprjecili ukidanje drzave BiH i nestanka Bosnjaka, SDA nada za BiH i Bosnjake, a agresorsko-genocidna gamad moze samo baliti i pjeniti.
Koji si ti konj. Bosnu volim al hebao te sda. Smeče od ljudi. Sigurno su i tebe uhljebili pa ih hvališ.
Tihić ide... al samo kad ga na tabutu budu nosili, do tad može i smak svijeta se desiti...
za njega je puno da bude predsjednik manje MZ ili nekog lovačkog društva
Joj tata dragi sto me ovdje napravi...
Neki dan , na jednom transparentu isped predsedništva, pročitah citiram " OD GOVANA SE POLITIKA NE PRAVI "... Što mi to posle pročitanog ovog teksta ne izlazi iz glave, NE ZNAM.......
pa kako si ti onda skonto...
podijelite se ko fatah i hamas, pa se do krvi rokajte, do posljednjeg
Odvratno je da Gumena glava priča u bilo čije ime iz SDA.Nije to ničija babovina, da je bilo ko ostavlja u amanet.
Raščerupaše tihića ko da ga nije ni bilo....dočekaše njuške svojih 5 minuta....