Predložen za ministra u Vladi RS
81
Zukić: Dodiku smeta što je Mahmutović bio u Armiji RBiH
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCIDNA KARTAGENA RS MORA BITI UKINUTA!
Odmah nakon presude Mladicu i Karadzicu RS ce se morati ukinuti i Daytonski sporazum prestaje važiti, zbog osuđenih glavnih lica i urađenog genocida, gde BiH postaje jedna Federacija 3 naroda..
SDA ponovo hoce da spasavaju Dodika,Dodik je ostao sam i netrebaju Bosnjaci snjim ici u vladu,neka uzme Radonjcica on je isti kao i oni....
260,000 ljudi je bilo u A.R.BiH,najcasnijoj vojnoj formaciji na prostoru bivše Jugoslavije,i kad je bila pred triunfom nad agresorskim snagama umiješaše se sve svijetske sile,što se nisu umiješali 92 kad ta armija nije mogla doci do izrazaja,nego se umiješali kad je bila u naletu,i oslobodila dobar dio Bosanske krajine,srednje Bosne,i spremala se za završnu fazu,srbi da su pametni podigli bi klintonu spomenik u Banja Luci!!!
Nije problem što je ovaj Azijat bio pripadnik tzv abih,koja je za vrijeme rata bila u mišijoj rupi i koja se nalazila na mizernih 23,33% i nije mogla ni korak dalje.Problem je što je on musliman,samim tim žigosan od civilizilovanog svijeta kao potencijalni terorista i kao takav se može raznijeti explozivom u REPUBLICI SRPSKOJ,a mi to sebi ne smijemo dozvoliti.Neka se raznosi na svojih 23,33%,u društvu sa Mevlidom Jašarevićem i drugim svjetski poznatim teroristima,nas se to ne tiče.
genocidnom vozdu smeta sto postoji i jedan Bosnjak, al nnece moci genocidna poglavico..
Normalno da smeta, smeta svima nama zato i neće biti u Vladi.
Ako je bio pripadnik armije BiH onda jeste z.locinac,jer su ti pripadnici napali svoju bracu na vjekovnim ognjistima u Zaoadnoj Krajini koja su drugacije mislila,jer su napali svoje dojucerasnje saveznike u Herceg Bosni na njihovim vjekovnim ognjistima,jer su svoje pijace dizali u vazduh,jer su prodavali teritorije,jer su pri pokusaju saboraca da se izvuku iz obruca iste te rokali,jer su u vazduh dizali clanove porodice svojih generala.Nije vam Garaplija pricao?Mozda Herenda zna
riješiti Srpsko pitanje u BiH,a ostala je samo jedna opcija,po Hrvatskom modelu,jednu trecinu humano preselit u njihovu maticnu drzavu,jednu trecinu majorizirat,i jednu trecinu naplatit za genocid u citavom podrinju!!!
jel vas kacavenda prci u guzu ili mozak????
GENOCIDASI- hajd sad lagano u RED i MRS sa nase portala....uhhhh al zasmirdise ....nazad u svinjac ....FUUUJJJJJ
@anonimus, Nije tačno da svi muškarci karaju. Karaju i mame, kada mamina mjezimica kasno dođe kući.
JE DRZAVA- ge no cid na je IS PR DAK ! Da se ne zaboravi :)
...to je odbranbena , junacka ARMIJA ane GENOCIDNA kao tvoja - proljevu - smrdski!
Ma čovjek je čist ko suza,što se tiče ratne prošlosti.
A ovaj sa slike je rusio Republiku Srpsku, i nikako ne smije da bude nekakav "ministar"! Neka on ministar bude u svojoj drzavi Pederaciji - Bosni i Hercegovini za koju je se borio i zivot svoj na kocku stavljao, a ne drzave koju je rusio i palio. Veleizdaja komunjare Dodika ce skupo da ga kosta na izborima.
Mozete samo ratom da nas ukinete! A u tome slucaju cemo odluku da donesemo da se pripojimo Rusiji kao nova gubernija, i onda je sa bosnjama gotovo... niti bog ih vise ne spasi. :D