Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helez malo slusa amerike prijatelje a mal9 masta sam. Uglavnom budeletina i kafanska neobrazovana svadjalica na mjestu ministra. Dobar je samo za tik tok sou sa dodikom
Uneredili se srbijanski botovi pa se raspituju, ma ne brinite znacete sutra
Haha sta kaze Nesic treba zukanu logoped kako se razvali od kokare ode u penny plus gleda dronove
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima ona stara, kaže "mašta može svašta"
Ajde, vidjet cete uskoro da ne mastamo :)
Kafanski čo'ek, kafanska priča
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik nije normalan. Teroristi srpski na Zelengori i u Rogatici pa onda kad nije bilo ništa od toga tišina pa onda jeste, jeste ja znam da je istina. Dodik kaže bježi u Srbiju sigurno on to već zna iz pouzdanih izvora ne može nam otkriti. Na kraju kaže šta me svi napadate ja sam patriota bošnjak, postim, žena mi zamotana, šta vi hoćete od mene? Komedija živa je lik, ona seljačina umišljena da je on nekom za nešto bitan...
Lik nema tri ciste, kao ni mu premijer Nikisic...pitanje je gdje cemo zavrsiti sa njima
Nastavnik geografije. Jedan od mnogih na poziciji i poslu o kome nema pojma. Sanitarni inspektor trenutno na poziciji premijera nas zaaduzuje nemilice. Isto je uradio ministar saobracaja sa diplomom sa Sokoca za gradnju nepotrebne i neisplative pruge do Hrasnice. Sve skriveno, sve tajno, a djeca nase djece ce vracati njihove dugove i bogacenje.
Zukan opet malo prepio
Ovo se zove saniranje stete... a dronovi se proizvode mimo "drzave"
Ko nadrealisti.... Fabrika ničega...
Obavještajni izvori ili čit’o “na internetu”.
visokotehnoloških rješenja kao što su dronovi, a pogotovo sistemi navigacije za 'loitering munition' odnosno tzv. dronove samoubice A STO GA D.BE NAKENJA, VISE NEGO HELEZ!
Nazalost jedino sto je primjetno jeste da trojka nema niti jednog sposobnog niti dovoljno politicki obrazovanog ministra a ni drugog političkog kadra. Ovu zemlju treba da vode akademici i experti a ne podoban kadar sa obrazovanjem koji nema veze sa funkcijom koju obavlja. Zaista zalosno ali ako se ovako nastavi vratit ce nas u kameno doba. Obrazovanje vise nije bitno vec samo ufati se stranke i bit ce ti dobro.
O bosnjaci stoko neopjevana. U vrijeme rata, koji i dalje traje, vi pljujete po svojim ljudima sta god da urade. Halo mrako! Neprijatelj se samo time nasladjuje, a vi jedni drugima ubijate osjecaj za zajednistvo. Ako imate problem, napisite mail Helezu i drugima. Ako ste toliko pametni kandidujte se i uradite bolje. Samo prestanite srati vise.
Chetnici i ustashe naoruzani do zuba
Imamo li tehnolosko znanje i sredstva da napravimo pristojnu krunilicu za kukuruz?
fpv dron moze nositi rpg granatu a nije loiternig amonition...a napravis ga u garazi
Ali, jedini Zukan, se usprotivio posteno siledziji Dodiku u Konjicu kada je svima jebavao sve na kamaru👏👏👏OSTALI su to stoicki podnosili, niko nije smil ni pomisliti i napustiti sastanak iz protesta🤔😱to je Zukan pokusao rijesiti diplomatski😂😂
Helez car