Predstavnički dom PSBiH
0
Žučna rasprava o slučaju Lukač
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lukac posten i radan ???? hahahahhahah Koja ste vi licemjerna bagra, zajedno s tim \"postenim i radnim\" krimosom. Pa jedina stvar zbog koje hvalite ovog kriminalca je to sto je krenuo na Dodika. Pa sta mislite da to nije providno??? Ma koga vi lazete vise???
Covjek igrao posteno drzavi u kojoj su sve utakmice namjestene i u kojoj samo nepismenim stranackim podobnjacima kojih je 98% uhljebljeno u administraciji i javnim preduzecima, odgovara ovakvo stanje.
Ovako u BiH stradaju posteni i radni ljudi,Ovo je i dokaz kako bolje prolaze mafijasi poslusnici poput Lujica ,Simica ,Slavuja i ovog adjutanta Kalabica i dr. Mene cudi da niko nije trazio ostavku M.LJujica i sto nisu diskutovali o njegovoj odgovornosti danas i za vrijeme rata. Ali nije se cuditi ovakvim parlamentarcima.Zato narode glasajte za BOOS i Ajanovica.
RESPEKT ZA LUKACA
Pravi profesionalac. To se dogodi kad u Bosni radis svoj posao.Umjesto covjeka da nagrade i sl oni ga premjestaju sa mjesta koje je najznacajnije u sipi i daju mu da cuva te iste guzonje protiv kojih je podnosio prijave.Cuj slavujcica sta kaze nije smjenjen jok nego je nagradjen. Lukacu skidam kapu ostali nek se napuse k....a
Najbolji covjek u BiH! BiH4EVER