Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da mu je stara izbacila metar drva nego sto je rodila ovog olosa... ovako gofno se radja jednom u 100 god.
mila te majka okotila genocidnog,,,
Savez sovjetskih oficira dodelio je nekadašnjem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske generalu Ratku Mladiću medalju za vernost zakletvi, koju je njegovom sinu Darku Mladiću predao poslanik Državne dume Rusije Pavel Dorohin.
Usrani general je kriv, tako nešto pričaju, ali potajno, u genocidnoj izdrkotini.
Dali primjetite da ovde ...cetnici ...ne ostavljaju komentare ovog dokazanog zlikovca...!
Ma treba krme prvo zaklati pa pod vrelu vodu kako i dolikuje srbima da puno ne odstupa od vjere jebem li mu vjeru i krst vlaski.
Vlasi nisu Srbi budalo zatucana
Vlasi Srbi isto sranje mamu vam jebem srpsko vlasku pa nazivajte se kako god hocete pizda vam materina četnička
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pod stare dane piša i sere u gaće.
Полижеш му задњицу.
Muharem Hare Samardžić. ;)
Ratko Mladic je pocinio najgore zlocine u Bosni i Hercegovini. Nema te kazne koja je primjerena za ovog monstruma i masovnog ubicu.
Ima, od njegovog namilijeg najmlađeg roda do njegovog najmilijeg najstarijeg roda klati, a potom zapaliti pred njim.
Ljubičice, pa i Sratko (kažem Sratko jer po stare dane piša i sere u gaće) je bio nekad malo nevino dijete, ali haman im zločin u genima. :D