Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jednom je dokazat genocid,jos jednom genocid i sva zloba izlazi na djelo.Djela genocida su jos gora kad Bosanskohercegovacki politicari razgovaraju i dogovaraju se negatorima genocida.Bosnjaci dragi ovoliko necovjecnosti nemoze ni da se zamisli u ljutskom rodu,neznam kako da nazovem ove monstrume.
I onda se trude da izjednače Dudakovića koji ih je vojno ponizio i ovu dvojicu zlikovaca što spaljuju civile?
Ti se nacisto ne javljaj, nisi kompetentan da dajes misljenje, imas previse svojih aferima
Svijet izgleda konacno uvidio ko su vampiri i ko je faktor nestabilnosti Balkana. p.s. vrijedi ovi Dodini/Zlajini dislajkaci danas ;)
sm.t srbima
I TAKO TO IDE,SVE PO OBICAJU KOJI SU TURCI NAMETNULI U BiH OD GRADA DO GRADA,OD SELA DO SELA PA SAD NA.J.E.B.A. BOSNA CIJELA.TURCI SU POSIJALI SJEME SAD SE NJIHOVO ZANJE KUD GOC SE KRENE.
ma treba ih spaliti na lomači, ni to ne bi bila dovoljna kazna za sve sto su ucinili toj jadnoj djeci i zenama... Bog ce im dati kaznu koju su zasluzili
Sa ovakvim Svrbima upravo smrdija dokazuje svoj karakter ljudskosti,ponosa,suzivota... Bojim se samo da ce vec sutra uz gusle i brlju se ispjevati hvalospjevi svetog milana lukica koji se borio protiv zla a to zlo su bili zena,djeca i starci na Bikavcu i u Puonirskoj ulici!
Domaći izdajnici ne zaslužuju ništa do smrtne kazne. Uza zid i po kratkom postupku, kakvo sudjenje.
trebao bi biti prisutan i kusturica braniteljmedjunacionalnog visegrada bez drugih nacija osim srpske
SAmo vlasi mogu biti ovakvi neljudi.
monstrumi
opet ga vlasi fafmlaju, hahahaha
SAMO .I. .