Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAZU IMA DVA DANA SKUPLJA SE RED ISPRED ZATVORA BOSNJAKINJA SARAJEVSKIH ZELJNI QURCA.AFERIM CG. VAZDA IMO VELIK STA FALI LOMA !!!
SRBE TREBA K.L.A.T.I.!!
@realista zaboli me neka stvar sta ces ti misliti.sama cinjenica da je Batko vec priznao svoja zlodjela prilikom hapsenja,uopse nije upitno o kakvom se krvooloku rijec...a tu je tuzilastvo da odradi svoj dio posla.,licno...posle njegovog priznanja...ja bih njega po kratkom postupku.
Realista ne rise.Koga zaboli za sta ces ti nas smatrat. I evo sav drhtim zbog tog sta zapad misli o muslimanima.
Svi vi koji podrzavate Batka ste gori od njeg!!!
-ja Hajro,a vi Bajro- Niko ovdje nije rekao da je Batko nevin,pa ni moja malenkost.Onoliko koliko se o njemu oficijelno zna nije bio ljudski karakter ni po cemu. Neki tvrde da je bio sportista,neki tvrde da je pljackaros ,a Bosnjaci tvrde da je bio silovatelj i ubica.Sad je pred sudom i neka to sve sud ispita,ja mu nisam nigdje ni cemu svijetlio. Vi ga prisivate meni, cini mi se da je po svemu vas izuzev po nacionalnoj pripadnosti.Bez obzira i sto je vas ja necu o njemu da kazem nista,jer ga ne poznajem. Opet ponavljam-pratite trenutna desavanja u svijetu-zemljama koje drze svjetsku vlast u rukama,to ce vam vise pomoci no optuzivati nekoga protiv goga se vodi sudski proces.Ne uzimajte sudsku vlast u svoje ruke,jer cu vas ja smatrati gorim od optuzenog.
imam jedan prijedlog! bez sudjenja molim vas!!! zatvorite ga u jednu prostoriju i pustajte oceve i bracu zrtava sve jednog po jednog da ga posjete a izmedju svake posjete crnca pedera sa velikom kurcinom da se sladi malo! a sve prenosite javim tv servisom umjesto lige sampiona! e moj batko svako moze kako hoce al ne moze dokle hoce! spremi dobar vazelin prijatelju, i uzivaj u sudjenju to su ti posljednji dani uzivanja jer te u tvorza ceka puno gore vjeruj mi!!! DOBRO DOSAO NAZAD MEDJU STARE KOMSIJE ;)
Ti se lijeci tenkre, da bog da da ti takav ko ovaj krmak bude zet cijeloj familiji. I jeli ti to prijetis nesto Bosnjacima, jel to nesto kao mi u Evropi pod lupom. Nek ta ista evropa malo hede vnago, kad oni isti sire fasizam i radikalizam. To bi sad kao vama, Vama ili slicnim kao tebi trebalo da bude opravdanje za pocinjeno zlo. A ta Merkelova isto kao ti nek se pita sta joj je otac radio u IIWW!!!??? Eto tko god misli da moze ovako i da prijeti samo naprijed, bujrum. Navikli su Bosnjaci a i svi posteni ljudi u ovoj zemlji da zive sa dusmanima ljudi
ako vjerujes Batku, povedi ga kuci da ti spava u sobi do sestrine, mozda bi ti bilo drago da ti on postane zet, majmune jedan realni...
Samo vi Bosnjaci cackajte mecku pod precku. Zar niste skontali da je parola koja se vec neko vrijeme vrti po portalima Bosanskim-\'\'Svi teroristi su muslimani,a svi muslimani nisu teroristi\'\' plasirana od nekog hriscanina[Vjerovatno Srbina ] uzeta kao moto u Americi za borbu protiv terorizma i vec izgovorena na Americkoj drzavnoj TV-kuci\'\'FOX\'\' Manite se optuzbi dok optuzba nije dokazana. A sto se tice Haga-pa i Hilari Klinton je izgovorila da je Hag Americka ideja i zato je trazila od Holandije da ne sprecavaju Srbiju za dobivanje statusa u EU zbog Mladica-sto je Holandija odmah prihvatila.
Čitajući tvoj post, pomislih, evo neko pametan-razmišlja bez emocija, kad ono na kraju ispade još jedan od \"ugroženih\"... I ti si pao na priču Riste Đoge kako su srbe u muslimanskom sarajevu bacali lavovima, tigrovima, slonovima...
@realista Možda bi za početak trebao da pročitaš presude Međunarodnog suda pravde u Hagu,pa možda se i zacrveniš. Molio bi nekoga od forumaša da postavi spisak osuđenih ratnih zločinaca i možda ukratko za šta su osuđeni.
Ja vas upozoravam,..ja vas upozoravam-prestanite da pisete tako i da se izrazavate nesuvislo i monstruozno.Zar ne vidite da se desnicarski pokreti protiv Islama sire Zapadom brzinom vjetra-Amerika,Francuska,Njemacka,Holandija,Belgija,Svedska itd. Muslimani cijelog svijeta a narocito oni iz Evrope postali su dio monitoringa desnicarskih pokreta ,sajtovi se citaju,prevode.Ne mislite samo na svoja dupeta,jer zbog vasih nesuvislih pisanija i mrznje prema hriscanima nastradace nevini Bosnjacki muslimani-pamet u glavu ! Hebo vas Batko,a vi njega !
Samo istom mjerom. Treba mu vratiti na isti nacin kao sto je on to radio, njegovo naj milije sto ima. Pa neka se sam pojede
jedi VNAGO realista