Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jad, tuga i čemer. naopako pa hajd
Nasi politicari tipa Zlatka, Sulje, Covica nece ni k...... maknuti da se onemoguci dodjela ovog priznanja. Njima je svejedno samo ako je u interesu njihovih grupacija da ne talasaju
Кад прочитам наслов скапирам да нема заједничког живота. Хвала Вам само напред.
Jadniče iskomlesirani pojačali su oni sigurnosne mjere u svim svojim utvrdama širom svijeta pa i u smrdiji pogtoova nakon iskustva koje tamo imaju.
NAKON PROSVJEDA MUSLIMANA NA BLISKOM ISTOKU Pojačane mjere sigurnosti u Američkoj ambasadi u BiH u Bliskoistočnom Sarajevu Al\' ne smijete komentirati, hahaha...
u ovih bhalija da cita do kraja clanak koji komentarise ili samo komentarisu naslove
Cemu sluzi Zlatko? Da bogati svoju porodicu kao sto mu je cale vozao najbolja vozila na planeti i zivio u dvorcima za vrijeme komunizma kad je bio gradonacelnik? Mogao je svoje prioritete pregledati?
Evo tvoj jaran bere ljubičice. Dnevni avaz IZVRŠEN PRETRES ISLAMSKOG CENTRA \"AL FURKAN\" Policija u Melburnu uhapsila Adnana Karabegovića zbog pripreme terorističkog napada
U Kanadi i Australiji ima više četnika nego što ih je ostalo u Srbiji i RS. Da stvar bude gora to su oni što su nas klali i pobjegli od zakona . Oni nastavljaju tamo ratovati protiv Bosne (iako bez oružja) i potpomažu ove ovdje koji po njihovim instrukcijama razvaljuju BiH. Sve nam je jasno, koga oni pohvale zna se da je taj zlikovac , itekakav .
a kako bi bilo fino znati sta si ti zelio reci?Sine kojim jezikom lafiš?Deder reci dok mi je Google translator otvoren da te prevedem.
u ovih bhalija da nije predsjednik imalu vise predsjednika nego prijepodne cevapa na bascarsiji
http://javnatribina.com/simplemachinesforum/index.php?topic=291.0 kad se progugla svasta se nadje , bas interesantno stivo :( pa onda dodjes do zakljucka kakvi sve sarlatani ne dijele plakate i obezvjredjuju ovakve institucije koje sada to vise nisu , e stvarno svasta...
Evropa se davno srozala prvo sto su dopustili genocid nad Bosnjacima i sada u miru nagraduju genocidne gradonacelnike.
O Čoveku Jedan pucanj u slepo. Jedan pucanj u srce. Jedan pucanj u srce njegovo , jedan u njeno. Rupa kao raka što ponorom u nebo gleda. Ljudi koji u nju mučki bulje. I kao da Sunce iznad njih ne sija. Zvižduk zove. Metalno u ušima zuji i zauvek ostaje. U groznici , lepljiv buncaš. Govoriš o prošlosti, Travi, leptiru, vodi, ljuljašci, O mravima , koprivi, staroj česmi. Jedne , baš ni jedne reči, Ne reče o čoveku ili ženi.
N e drmajte mi kavez sunce vam zarko.Izgubicu tablete za glavu. Sikter od mog kaveza.
j.... vas together i Alija i Rašo i Stjepan zvani Pepi, zajedno sa Izvršnim odborima SDA, SDS & HDZ (+ Zlatko sa svojima)... glupi Bosančerosi koji se glužu između sebe, a nije ih stid što im zemljom upravlja \"međunarodna zajednica\", tj. međunarodna anglo-američko-turska mafija!
Humani genocidaš.