Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adnanu sva moralna i ljudska podrška, još jedna u nizu potresnih priča o ljudskim sudbinama, čije su muke i patnje uvećane javašlukom, neradom, bezobzirnosću oholih i beskorisnih vođa.... koje mi glupi birači ovjeravamo svake četiiri godine.
Sramota sta covjek doceka da vidi i kakav tretman drzava ima prema vojnim invalidima.
Nek si se ti vratio iz Norveske....Drug prvo ti svrati psihologu pa onda na ortopediju.
Treba nastojat da poslije idućeg sukoba budu banjalučka, bijeljinska, zvornička, trebinjska kapija i da se pobije što više izdrkane svetosavske mladeži koja voli nakaradnu izdrkotinu RS
Naću ja za koju godinu tvoje dijete u nakaradnoj izdrkotini RS te ga rasporit od glave do pete................toliko se radujem tim trenutcima
Boli mene kita za Siriju...............ja ću doć u Višegrad, Foču; Bijeljinu itd.....da ubijam i koljem izdrkanu svetosavsku paščad................a posebno nakaradnu prljavu svetosavsku djecu......SIEG HEIL izdrkano svetosavlje.........pravac Jasenovac na kolac pa u pretis lonac......SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svakom svetosavskom paščetu koje misli da ta izdrkotina treba da postoji.........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vani nije baš lako otići. jedno je volja, a drugo realnost. morate biti radno interesantni zemlji u koju namjeravate ići, a prije toga morate imati nekoga tamo voljnoga da vas primi i financijski garantira za vas dok se ne snađete. u protivnom biti će te vrlo brzo ***rtirani iz te države bez dugotrajnog prava povratka.
Ja se zeznuh što ne odoh, a on se zeznuo što se vratio...
Jebaji ga sad, sto nisi, u mene uvjek ima mjesta u lijepoj Skandinaviji :)
Ovamo ni mrtvi vise nista nemaju dzabe i oni placaju 2000 km zavisno od toga koju kategoriju hoce tako da imate 1 jeftinija 900 km 2 sredna 1500km i ona 2000 bogata, pa ispada na ni na onaj svjet neidemo jednako jer sve zavisi koliko ce-mo platiti, a ovaj doso iz pravne zemlje u zemlju nepravde placke korupcije itd. , pa bolje da je otiso na neko ostrvo nego da je ovamo dosao.
Čovjeku svaka čast što se vratio, a ovako kada ga zatekne, neka ide, i ja bih! Svaka čast podrumašima, sada imate kad! Podrumaši-osobe koje 3 godine nisu provirile iz podruma, osobe koje žive u mjestu u kojem nije bilo sukoba!
ma bitno je biti Bosnjak. taman da crknemo od gladi, bitno je da si Bosnjak. ee jesmo izdani od "svojih". Vidi dragi Adnane sta nam "nasi" uradise. umjesto da budemo ponosni sto smo odbranili Republiku Bosnu i Hercegovinu, oni nam odmah poslije rata prodase sve za sta smo davali zivote, za sta smo se borili. prodase i jos opljackase i Ditu i sve gigante, fabrike i firme. obecavali zlatne kasike, obecavali da cemo biti Svicarska(nije ni cudo, jer smo dobili toliko donacija da smo stvarno mogli biti balkanska Svica), privatizovali sve zivo, opljackali i eto do cega su nas doveli. Sta smo dobili, mozemo biti Bosnjaci. e ku.ra.c vam. necu se izjasniti kao Bosnjak ni pod koju cijenu. Bosanac i Hercegovac. a vala, tako sam se uvijek i osjecao. sta djeci mogu poruciti osim da idu cim skole zavrse.svaki dan imam 10 novih razloga za takav savjet.
Kakve veze ima Bosnjak i ekonomska situacija???E moj cetnik kako se naivno maskiras . Ti bi ko bajagi volio da smo bosanci.
djed ti cetnik. ja sam bosanac, tako se osjecam i tako cu se izjasniti. a to sto na sva zvona namecete da je samo bitno biti bosnjak, to je mazanje ociju narodu i prepadanje. skretanje paznje sa stvarnih problema. musliman sam, ali to ne znaci da moram biti bosnjak. taj izraz za mene je stran,nametnut. i ne samo za mene, vidjet ces,ziv bio, koliko se ljudi osjeca kao bosanac i hercegovac. dosta nam je torova nacionalistickih, koji naravno odgovaraju vladajucim strukturama jer tako mogu prilicno lako vladati svojim ovcama. nije Dodik niti bilo koji covjek iz RS-a ili Srbije, ili neko iz Hrvatske kriv za propast Dite, HAK-a, Livnice, tvornice obuce Aida, pivare.... krivi su ovi lokalni bosnjaci koji bace narodu neku nacionalisticku patku, narod jadan i slijep povjeruje i glasa za njih(SDA) vec 20 godina. tako isto je i stanovnicima u hercegovini, u rs- itd... ali dolazi kraj tome,dosta vas je bagro. vrijeme je za gradjanstvo. vrijeme je da se radi u interes drzave.
Bolestan sistem kojem uskoro prijeti totalni kolaps.
MINISTARSTVO ZA SOCIJALNI RAD? MINISTARSTVO ZA SOCIJALNI RAD?! PA GDJE VAM DODJE TO MINISTARSTVO MAJKE VAM??? I kao invalidi rat trebao bi ostvariti pravo na zdravstveno
Idi Adnane sto dalje, tamo gdje ti tudja zemlja da sve, ovdje ne mozes dobiti ni ono sto ti duguju..
E moj Adnane koga danas boli qrac za nas dvojicu... Srbi i Hrvati nastavili da prisvoje što nisu uspjeli u ratu, komunjare hoće da izjednače žrtvu i agresora, svi smo mi divna braća i sestre, samo smo se malo igrali devedesetih... Bošnjaci bi pristali na svaki kompromis u zamjenu za trajni mir....ali gore pobrojani neće mir, oni hoće veliku Srbiju ili Herceg Bosnu.
halo. govnar jesi to ti...
aj ga malo obalite i jedan i drugi....
e moj Adnane tebi svaka cast an tvom patriotizmu i tome sto si se vratio, al da si samo malo pametniji bio ne bi ti pomislio da se vratis. Sto je najgore, koliko jos takvih k'o ti ima, sto su vjerovali da moze krenuti i da ce krenuti nabolje.....medjutim grdno smo/su se za***.....svu srecu u buducnosti ti zelim i mnogo zdravlja i tebi i porodici, a stim ce i ostalo doc :)
Fuj, sramota!
Kako ti ne dosadi?
Tek sam počeo da te smaram.