Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa se neće desiti.Stranačke snage će se i dalje borii za stolice obložene kožom. Lizaće se sa samim vragom sve u tom cilju.Tu nema duhovnosti niti kulture ni u tragovima.Hiljade bosanskih žena koje su oni strpali pod bezobrazan termin "etničko čišćenje" mogu se žaliti upravi vodovoda ili kako mala raja kaže "kokošijem sudu". E zbog ovakvih u vlasti i inaće poplavi beskičmenjaka i nikogovića,mora se stati ukraj sa davanjem svoje vlastite sudbine u tuđe ruke.I u western filmovima sve je jasno rečeno i veoma je poučno. Oko za oko ,zub za zub.Kazna se izvršava na najbližem drvetu.
u cijeloj bosni je bilo silovanja ubistva srusene kuce,a samo ovi iz Srebrenice kukaju i traze od Drazave neke posebne privilegije... pun mi je k.......c njih vise......
ona bi sad za hebacinu da naplati pare :) i jos mnoge druge stvari...,a da njoj slucajno nebi bio potreban jos jedan stan u Sarajevu...
osjetio sam ja dovoljno rata na svojoj kozi pa se nikom ne zalim i ne kukam i ne trazim pare i neke banje i P.M,kao ova doticna.
Da ti je ona majka ili sestra ili kćerka... bil' isto razmišljao?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)