Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrad treba odati počast četničkim tenkovskim jedinicama sa Dervente, on njih preferira.
I to ce uraditi jednom sto je najgore.
FasistiHBprcija, tuka čita napisano. Nije do nje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HVO nikad nije bio ofenzivan, samo je branio hrvatski narod od komšija i susjeda.Samo ime mu kaže, hrvatsko vijeće obrane, ne napada.
Da posebno ste se Brazilian u Ahmicima protiv zena I djece..
Lužani Križančevo selo Jablanica Bugojno i na kraju su Hrvati agresori?
U Bos. Posavini su Hrvati Bošnjaci bili zajedno tokom cijelog rata. To Bošnjacima treba biti jasno i to se treba uzimati za primjer!!!
Vrslja lik po Bosni ko da je hrvatsko vlasnistvo. Cuj ima i protokol??? Da imamo drzavu ili bilo kakvu ozbiljnu vlast bilo bi mu zabranjeno. Pri tome u "priopcenju" ga oslovljavaju sa Predsjednik Republike ko da je njihov. Neko ko velica Tudjmana i Putina i ne zna drugacije
Ne seri!
Bagra agresorska
Može li neko jednu dobru stvar navesti da je ovaj uradio
Haloooo ....jeli to nesto privatno ili na nivou drzave BiH .
Mogao se od Dervente napraviti Bahmut, ali bilo je dogovora. Nije ni Banja Luka trčala u Okučane kad su ovi krenuli
To mu i jeste nivo.Glavni polagač cvijeća na grobove i mezarja.A gdje mu je prvi pomoćni legitimni dodavač? Koje hinjske provokacije.
🤣🤣🤣 A gledaj predsjednika, sve se nema a udebljao se dobro to jede. A sve se žali ovamo o drugim ljudima i nacijama, a tamo jede sve živo, lepo baš.
Većeg komunjare a sada vjernik i sve to u rasponu od 15 godina nije vidjelo na ovim prostorima. Slušaš li još azru, prljavce i sviraš li na gitari
Ovaj predsjednik izgleda služi samo za dodavanje počasti.
Jel mu jaran Dodik bio?
Ova budala je rijetko vidjen kompleksaš. Posjeta Derventi?! WTF?!
Pocast cega??? Pa niste vi ucestvovali bolan sta ti je to su neke paravojske bile ee jade jadne sami se odajete