Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludog zakona,valjda je bolje ponuditi vlasniku da izmiri obaveze i zadrzi robu,ili mozda otvoriti prodavnice i po povoljnoj cijeni prodavati istu robu.....ili ko' fol unistiti....ja te zemlje i zakona,svasta....
A copyright i trademark za svaki taj komad ce Levi's-u, Armaniju i Adidasu da plate iz budzeta, jel'? Ne ide. Ne ide ni da skidaju etikete - zasticen kroj, boja, izgled, obris...
Bolje bi bilo da podijele sirotinji... Pogotovo garderobu
Ne moze. Morala bi drzava da minimalno placa za svaki kopirani proizvod licencu vlasnicima iste kao da ce da ih proizvode u BiH. To, ako bi ovi pristali da nas ne tuze odmah, na precac. Dakle, za jedan par Leviski koje bi tako podijelili sirotinji morali bi se zaduziti kod MMFa kao da cemo proizvoditi Leviske ovdje. A prije nego sto se neko natakari "pa to nama i treba - da proizvodimo Leviske" - nek progoogla malo o tome kako je to islo u Kambodzi, posto su radili radnici, u kakvim uslovima i sta je bilo kad su ZA TE PARE postali nerentabilni.
"Roba je privremeno zadržana, te su preduzete carinske mjere za zaštitu prava zbog povrede žiga po odobrenom zahtjevu nosioca prava.." Je l' to znači da je vraćena prvobitnom "vlasniku" ili je proslijeđena carinskim službenicima na privatno korištenje, ostali ste nedorečeni ili ja nisam skont'o, jbg.
Nisi skonto...
...izgorih od želje da saznam :)
Ma baš? To je ono za javnost što se kaže. Jel ovaj malo gay ili mi se čini?
Malo vuče na gey-a
Malo više :)