Iskorišteni u jeftine političke svrhe
0
Zlatni studenti: "Nismo potpisali pismo podrške Emiru Suljagiću"
Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo mi tu komunističku bagru dobro, al im spletkarenje neće pomoći nimalo. Ne bi im više pomoglo ni 120 minuta na FUJtv a kamoli 60.
Kaže Zlaja da je Grabovica vazda bio odličan student i pokorni sluga. Jes da se u struju razumije ko mara u kriv k..., jest da je kao menadžer totalni diletant, ali zato ko cuko donosi novine na noge. I zato će vazda biti rado viđen ministar.
U njegovoj varoši naša djeca pjevaju himnu Sv. Savi.. nek ruralni riješe ruralni problem a nama iz čaršije dajte urbano... što reće gosp. Cerić; nećeš od Sarajeva praviti Srebrenicu.
Niste vas trojica ni crno ispod nokta zlatnog studenta.Više ličite na neke hodžice
Dotična samoreklama je ušetala u školu u Blažuju te kazala da nije u veći PILIĆARNIK ušla,Gospođo predsjedavajuća postavite na dnevni red ostavku ove hodajuće samoreklame... Vratite nam Turkušića...
Najznačajnija dostignuća Visokog saudijskog komiteta za pomoć narodu Bosne i Hercegovine od oktobra 1993. god. do kraja 1998. god...........................http://books.google.ba/books/about/Najzna%C4%8Dajnija_dostignu%C4%87a_Visokog_saudi.html?id=NK73JgAACAAJ&redir_esc=y.............................................................Saudijski komitet u BiH zaključio svoj rad sa preko 560 milijuna dolara pomoći.....................................http://www.bljesak.ba/web/article.aspx?a=2e204f96-1a5a-4942-933f-203c170f29de&c=a76d03e1-6e68-46ef-9626-00aa1c12c7ae
@MOD ,brate ,samo udri. Mene nekad odmah izbrisu.
@ja..ja.. Kad ti je tvoja SDA tako sposobna sto Saudijci moraju pomagati jetimima ( ne moze se-glupane- reci jetimskoj djeci ). Da saudijci zele dobro Bosni gradili bi puteve,skole,fabrike a ne dzamije u kojima se okupljaju koji na svaki nacin zele promijeniti obicaje bosanskih muslimana. Nahranili bi gladnu djecu u Somaliji ( za tvoju informaciju i tamo su muslimani) a ne bi se razbacivali novcem po engleskim klubovima. Ali ocigledno i tebi je cilj da se malo ogrebes od SDA ako se vec i nisi zaposlio na neko izmisljeno radno mjesto - bez odgovarajuce skole naravno.
Dajem mu podrsku jer je napisao knjigu o mom djelu i liku (zato sam ga i postavio za ministra) pismen nema šta, i sada neka sjedne opet jer sam uznapredovao ima nastavak da se piše, jel moj lik i djelo su za opisa
drugi mediji pisu da mu je lagumdzija dao nogu...........Juče muslimani\'\'poslali metak, a danas Zlatko pušku. Juče mu prijetili, a danas ga Zlatko politički likvidiro. Tek mi je sad sumnjiv onaj metak. \"Emire pazi metak! Hvala ti Zlatko!\"
zbog negativnog imidza koji je donio svojoj stranci ,spremala mu se ciska od strane istih koji su ga i postavili,a i ta afera sa suprugom,e sad ,pao je dogovor,ako ovako bez razloga dadnem ostavku ,ili budem smijenjen,bice previse ofirno,i narod ce skuzit o cemu se radi,,zato smo morali izmisliti neku \'\'aferu\'\',kako bi ko to bio razlog moje smijene,,,,sto bi mu neko prijetio zbog vjeronauke,kad je opcepoznato da je skupstina KS,oborila njegov stav po pitanju vjeronauke,,znaci tu je bitku legalno izgubio i ta prica je davno zavrsena
Navikli smo na njegove ostavke i vraćanje. Niko mu ni sada nije vjerovao da će otići. Osoba koja voli da ga mediji prate i ima ih nekoliko naklonjenih mu i postigne cilj. Opasno za njega je to što voli da ga sažaljevaju i to je loš simptom u medicini.
bio je ateistički fanatik kojeg je zlatko iskoristio za komunistički experiment ponovnog protjerivanja vjeronauke da bi mu na kraju,pošto je experiment propo, poslo politički metak kako bi zaštitio ugled stranke. prijetnja je montirana iz vrha komunističke partije(što će se i dokazat) - kako bi se ublažila sramota i prikrila nesposobnost. p.s. drugovi i drugarice, drago mi je da ste se nasekirali :) :) :)
Ministar Suljagić je očito \"žrtveno janje\" Lagumdžije, koje je žrtvovano da ispipa puls javnosti u vezi sa ukidanjem vjeronauke u školama.
svi bruje o ministrovim raeformama,,,,,a nigdje ih nema,,,,da se podsjetimo,,,,,,1...Zamijenio je rukovodstvo u obdanistima,,,a poslije se pokazalo da nakon toga stanje je jos gore,povecao gospodin broj djece u grupama,,,to je ta reforma....2.pokusao diskreditirati polozaj vjeronauke,iako 90% ucenika i roditelja to zele,,,3.Poceo smijenjivati kadar i dovoditi podobne,.4,,pokusao da uvede obavezno snimanje nastavnickih vijeca u skolama...itd.itd
nemoze da rijesi svoje stanje u kuci i odnose sa suprugom a hoce da mijenja obrazovanje,,,mozda uvede reforme da ucitelji tuku djecu,,,,,,,a da ne govorimo sto petlja i laze kako je razlog ostavke prijetnja,,,a sto bi mu neko prijetio zbog vjeronauke,kad je tu bitku zakonski izgubio u skupstini,,,a ne neslaganje sa celnicima u sopstvenoj partiji,,,ni njima nevalja a kamo li gradanima,,,,,kako neko ko laze ima sizofrenicki nastup u ophodenju sa ljudima moze biti ministar
Na sreću mračno doba komunizma ali i agresije na BiH je valjda prošlo. Najžalosnije je da se jedan gospodin Suljagić koji je Bošnjak i zna šta su Bošnjaci-muslimani prošli u komunizmu a pogotovo u toku agresije, a ponajviše u Srebrenici, bori upravo protiv vjeronauke u KS, dakle oduzima i ono malo prava svome bošnjačkom narodu. Ndamo se da je ostavka definitivna a ne samom još jedan trik Zlajinog izdajničkog SDP-a ! DA OSTAVCI !!!