Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo Bakirove kasike !! Vala jedino on bi i mogao imati ovoliku zlatnu !!!
Samo nek nije komunisticka....
Uvijek je bilo kod bosnja bolje da me moj je.. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
U BiH postoiji 12.000 nevladinih organizacija. Kažu da ih je 7.000 aktivno, a samim tim sve te organizacija uzimaju pare iz Budžeta. Postoje brojna udruženja, koja se također prištekaju na Budžet i novac ulažu u gluposti poput ove. Imali smo i pokret DOSTA i GROZD, oni su svoju misiju odradili, a njihovi šefovi su iz nevladinih fotelja prešli u vladine. Dakle žalosno je da mnogi građani ne kontaju koliko su ta "nadriudruženja" pogubna za ovu državu i koliko se para baci na njihove gluposti, naravno sa političkom podlogom.
Ne seri budalo! Ovo je genijalna ideja. Sa ovakvim kasikama jede samo SDA elita koja je pokrala sve zivo u BiH, a svaka druga iz usta im Bosna, Islam, Srebrenica, Narod itd itd
h8er. nek ti radoncic ne bi krao kada bi mogao.. j.e.bo. li te on
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Petokolonasi...
Ovo neki politicki dripci A dali ste vi zasluzili da jedete takvim kasikama,koliko vas platijo Radonjcic za taj posao?
Zasto se o krmku Brkanu ne moze komentirati clanci, da mu priopcim nesto?
Da su ove kasikare legitimisali, 99% bi ih bili troprstasi koji su kao mali isli Kacavendi na seanse milovanja ili mjesanci koji nastoje biti veci troprstasi od cetnika. Sto neko rece, sto nisu prohodali Laktasima sa ogromnom kutijom Ronhila?
Ovog debelog Brkana treba Kačavendi poslati da ga pomiluje ! :)
ja jedem zlatnom fala mom drugu KRMENDIJU
Sta je ova bagra pozitivno uradila za BIH,eto jedete crvenim kasikama vi pa vidimo u kakvim smo svi hovni..
treba aliju izvadit iz groba i sutat mu kosti po ulici
Vratite to Hanki Paldum, 7 dana traži čajnu kašiku
ona koristi tavu umjesto kašike
Brkan je hohstopler u cijem destruktivnom timu ima i Srbijanaca iz Srbije, sto znaci KOS-ovaca. Ne zaboravite to Bosnjaci kad vas budu pozivali da se izjasnite kao Bosanci.
Alija jeste bio govance koje je zajebalo poprilicno Bosnjake i samo njih, ali NIKAD, NIKAD NIJE SPOMENUO ZLATNE KASIKE. To za zlatne kasike, to je parola komunista u toku WW2 kad su narod lagali kako bi napravili Srboslaviju.
brko brkane moj omiljeni....
Darko Brkan=Darko Krmak
Darko Brkan=Darko Krmak
Ovo je glupost stljeca,za Ginisovu knjigu rekorda...