Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlatko bio si na vrhu piramide imao si sansu ko niko a i ti glumio alibabu
i 40 hajduka u isto vrijeme
...nek ti je pokoj duši, ljudino i profesore.
djes ba commie, jes ba za njega znao i prije ili sad kako zlaja oplakah pa i ti cuh nesto o njemu, ili u svom nezaboravnom balkanskom primitivnom stilu"ljudino" i "profesore"
Odkud sada ovaj?
Jedini su Tuđman i Lagumđija pokušali oponašati Josipa Broza, pa su napravili komediju.
A MI NASTAVLJAMO DALJE SPECIJALNOOOOOOO IDEMOOOOOOOOOOOO HEJ HEJ EEEEHEEEJJ Mi smo daleko jedno od drugog jedna rijeka nas djeli siroka k'o svijet bijeli Na prste dane vise ne brojim posle tebe i ne zivim nisam ni znao da te volim Hajde brate skeledzijo prevezi me preko uzecu te za kuma i svata hajde brate skeledzijo prevezi me preko nosim joj burmu od zlata Nece meni Drina biti kapija ljubav ne zna sta je granica tamo gdje zivi jedina moja tamo je moja stanica
3.
Da nesreca je da si stranku pretvorio u lizacko nesposobnu organizaciju koja nije u mogucnosti da da jedan takav kadar najmanje 20 godina narednih.
Ziku Zlaje slucajnog prolaznika..
ja bih volio da si ti zivio u trecem mileniju dok si vladao ali ne, ti si bio u prvom
Drzi se ti predavanja na ekonomskom fakultetu. Svoje sanse u politici si prokockao