Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ide u Indiju i nek nauci vlastiti narod da ne treba srat i pisat po ulici nego u wc_u, nek ih nauci da silovanje zene nije normalna stvar i ostalim banalnim stvarima pa nek onda dodje nama da prica o zivotu...
Mi u bosni peremo guzubi pisamo u toalet ali sve ostalo radimo da bi svom najmilijem ogadili i za*** zivot.ko voli nek ide ko ne voki nek ne ide.pola vlasti namnje ko kriminal al uredno na izborima zaokruzujemo iste.sta reci o nama ?
"Sine dragi" to ne mjenja cinjenicu da se u 21. vijeku provode kampanje sirom Indije tipa "koristite wc" u prijevodu prestanite srati po ulici i zivjeti u govnima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Torabi je uzeo pare na onoj vodi, ovaj će onu SKY Colu da koristi:)
hehehehe ;-)
@baltazar Dobro si fakat, odoh i ja sad u čipas...Crkoh od gladi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Super, neka on nas nauci bez stresa i nasilja. a mi njega kako sa nasom politikom jednom platom , kirijom i kreditom porodica zivi da ne pominjem pratece probleme oko sigurnosti , skolovanja i da ne nabrajam . na kraju mi cemo na probleme gledati mirnije i drugacije, a on nadam se da u potpunosti ne izgubi vjeru u zivot poslije nas. hehehehehee.
'Aj' nek' ućera dobro i išćera zlo! :D
Jadna naroda koga docekuju,nema nam spasa.
wtf !?!?!?!?!?
Cuj veceras cu reci kako zivjeti bez stresa.Da mi je vidjeti tog duhovnog vođu koji te moze ubijediti da zivis bez stresa a nemas posao . daj ljudima posao sa normalnom platom svi ce biti normalni i zivjet bez stresa
Ovaj Uguro sprema se za veceras super docek a poslje Uguracina...
Nemože nas fulit nijedna furda na svijetu pa ni ovaj nesretnik.
I ja ga gurnem s vremena na vrijeme,ispade i ja neki guru...
Svako ima svpg gurua,sam što ga neko drži,a neko ga pusti...
A noćas,poslije predavanja...krkacina,taslacina,tarabljenje...sve po ovim ushicenim milfacama
Dos'o u Svrakino kod svojih
Jest Ibrahimović grohno na ovoj slici.. Iscrpi mu energiju ovaj S(e)ri S(e)ri..
Valjda nisu morali dovest prevodioca koji zna sanskritski jezik... imamo domace hinduiste cigane koliko hoces
I onda se Bošnje pitaju otkud genocid, što smo mi to Bogu skrivili?
Sto glupe zene znaju pasti pred ekcentricnim sarlatanima, guruima i sooth-sayerima