Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mashala, kao da smo ih Srbima hranili, ovi lavovi su stvarno fora:DTrebao bi Ivan Ivanović smisliti foru," ko kaže da je lavovima bilo ružno u Sarajevu u toku rata, pa bilo mesa na pretek!"
Kako nema sarenke
...sad vidjeh, pa za slučaj da je kome promaklo...viva santa :) http://www.klix.ba/fotka-dana/2014-12-24
Ako se izleze kakva zmija, nazovite je Dusanka M.
Sklonite ih, od ovog smoga ce promjeniti boju :)
...eo i ja sa se pružio na sims od prozora, protego šape, savio rep i lijeno škiljim niz čaršiju...meowww :)
...omrsio brke :)
Blago tebi commy :))
ako vam nestane govedine imate i ćuketine u izobilju.
Jadna lavica nece imati sta jesti.Pasce u depresiju il ce se sama ubiti u tome kavezu za godinu dana u kavoj drzavi zivi putit te zivotinje jadne,dajte ih u zoloski vrt u Njemacku,Holadiju,Belgiju gdje ce paziti na te zivotinje.Da li vi znate kolko se te zivotinje pate.U Bursi u Turskoj jedan lav zivi ko hadzija hrane ga ima prostora za trcanje,igranje pravai zoloski vrt sve pohvale za Turske zoo vrtove.
Garant je i anakobra opet preselila na radijator..