Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to procedura...e smote bosanske smotane!
ovo su za alkalaja napravili...
svi govore da su homoseksualci invalidi, a gradite rampe za invalide.... pazite da kabulci ne dodju da to odnesu, posto ih niko ne hapsi.
Pohvale za MVP jer je izaslo u susret gospodinu Atovicu da moze normalno dolaziti i odlaziti na posao. Fin gest.
Omere Cevra, nisam zadovoljan sa tvojim sefom Radoncicem. Nije te naucio koje rijeci trebas da koristis. Pokazi malo bontona, ipak si ti ko neki biva glasnogovornik tog SBB-a. I divi se ovome. Prenesi Radoncicu ovaj gest koji je uradjen za gospodina Atovica.
E moj Omere Cevra koji si ti retard. ;) Tebi je glupost sto se pomoglo covjeku da moze normalno doci na posao. Da te samo cuje sef Radoncic ta tako pricas...
Zasto Klix nije objavio vijest o pederskom vandalizmu pocinjenom nad Carevom Dzamijom? http://www.saff.ba/bih/993-pederi-ispisali-uvredljive-grafite-na-carevoj-dzamiji
Uvredljivi grafiti? Jedino uvredljivo je zgrada.