Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da otpustite ogroman visak ljudi zaposlenih u ZOI, a i ostalim navedenim preduzecima, i umjesto na plate i doprinose izmirite dugovanja?! Ah, da, koga otpustiti kad su svi debelo platili svoje radno mjesto na kojem nista ne rade :)
ako postoje dugovanja,potpuno je logicna stvar da ce se struja iskljuciti,platite,pa ce vam se ukljuciti,a ne po medijima kukati kako vi nemate struje..
Ima li ijedna JU ili KJKP u Kantonu Sarajevo da nije dužna Elektroprivredi?
Treba prvo pitati da li radnicima ZOI 84 treba prvo isplatiti zaostale plate pa tek onda platiti struju....
Samo iskljucuj. Podrska za EPBIH. Dosta je bilo javasluka od strane SDA
Zatvorite i zetru kao i muzej. Sve ugasite sto ima ikakve veze sa kulturom i sportom jer vama to svakako ništa neznaci
e stvarno zetra ima jaku vezu sa kulturom, nece gdje imati prekodrinski turbo folkeri zaraditi para , bas su to kulturni dogadaji
Da li se ovo pretvara u obračun SDP (JP Elektroprivreda) sa SDA putem ovih javnih preduzeća...
Elektroprivreda postala utjerivač dugova :D
ZOI je dobio struju sigurno provjereno , a sto se tice Grasa i Vodovoda e haj ga znaj .... Vodovod ce ostati sa strujom to sam siguran , sto se tice Grasa ko zna sutra sta ce biti ... Oni da imaju cilj struje se ne bih ugasila ( Zeljkovic i Bubica ) , ali je problem ovdee sto gospodin Zeljkovic na sve se izvlaci sa tim da njemu SDP prijeti i slicno , a nece da kaze cekaj ba u toj firmi ( Grasu ) , ocito nesto nije ok , daj da sta rijesimo , daj da posaljemo ljude u penziju ( ima ih dosta ceka ) , daj invalide rada isto tako ( ima ih dosta ) , daj da vidimo ko hoda po krugu firme nista ne radi ( ima ih dosta ) , i eto ga manje oko 400 radnika ;) Izgleda svi su krivi za sve ( ispasce i radnik Grasa da je kriv ) koji trazi samo da moze da zivi , alii vlada i ministri i premier nisu ... Pa vidi narod sve ... Ali samo jedno nek je jasno da ako ostane Gras bez struje mislim narod nije glup zna se ko je kriv .... Lijep pozdrav
I sta je sad poenta ove price,kako se elektroprivreda trba sazaliti i ukljuciti struju bez obzira na dugovanja.Pa dajte kad bi oni svima tako bez naknade ukljucili,mogli bi se oni lagano raspustiti kao firma,jer nebi imali od cega poslovati.smjesno.
To je ta amozna 20togodisnja vladavina SDA koja nas i dovela ovdje gdje smo
Bolje vama da iskljuce nego da struja poskupi... Hajde sad da vidimo kakvi to eksperti sjede u Kantonalnim foteljama, sta ce biti sa grasom?
Generalni direktor JP Elektroprivreda d.d. Sarajevo Elvedin Grabovica u obrazloženju odluke o obustavi isporuke je naveo da menadžment JP EPBiH neće dozvoliti da zbog neodgovornosti, nestručnosti i nemara resornih kantonalnih ministarstava i uprava drugih kompanija, bude dovedeno u pitanje poslovanje JP EPBiH.
zeljkovicu ne postavljaj glupa pitanja, nego se prihvati posla kao premijer kantona i rijesi problem koji imamo sa grasom
nije njima Gras cilj ;)