Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zena me uvijek uzbudi :D
ako vas srpkinja uzbudi zreli ste za malja...
ja mislim da je to do ove čipke...otvara je u struku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ona je meni tako jebizovna pa vi pričajte sta hocete
POZNATO JE SVIMA ODAVNO DA JE RTRS=GEBELSOVO MLADUNCE
Ona mi dodje ko na desetku kec skupa ko porsche elegantna ko benz ja bi je vozo turiro garaziro poliro garaziro poliro..
Kome treba Javni servis kad ni utakmice naše reprezentacije neće da prenose, a nudio im nogometni savez i sponzori , nego neće, da bi nas ko fol natjerali da plaćamo RTV taksu. Prije svega RTV taksa nije po zakonu vlasništvo javnih servisa, to je pristojba koja se plaća za posjedovanje RTV prijemnika u državni budžet, pa koliko im onda država dadne i raspodijeli prema zasluzi i ostvarenim vanproračunskim prihodima. Ako nisu kadri raditi posao prepustiti privatnicima pa da vidiš biznisa...
ma ukinut i ftv i bhrt i rtrs,,, ionao samo gledam Sport Klubove i streamove, online ))))
Ne bih volio znati kakva je ujutro bez šminke
Da mi stravu salijevaju
Nedaj Boze da se nisu umorili laprdajuci?
Ne bi joj marke uzeo :)
..kad god neka foto reportaža iz Parlamenta BIH samo dvije se osobe slikaju, Majkička i Slavuj kad se približava Noć vještica i Pandurevička, jer bi se mogla presamititi u bilo koje doba dana ili noći :))))
hahahahah....nemoj Noć vjestica....:)))))) zamisli Ljepotica i zvjer...Slavuj i Dusanka...:))))))))
@kiki...ima istine što jes' jes' :))
Mogli ste nam Pandurevićku servirati poslije iftara, da se ne griješimo.