Rekonstrukcija Vijeća ministara BiH
5
Žestoka rasprava parlamentaraca zbog smjene ministara SDA
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko je napustiti fotelju,platu od 500KM,i jos kad znate da ce vam poslije drzava sve oduzeti sto ste nelegalno stekli..uuuu ..TO BOLI..
Tek će te da vidite kako se krade i šta vlast radi, živi bili pa vidjeli. A svi vi koji blatite i pljujete na ime rahmetli PREDJSEDNIKA Alije Izetbegovića, obrišite nos, popijte mlijeko i marš na spavanje, kako vas nije sramota.
Šta s. eru ovi iz SDA. Pa vaši su političari napravili RS a sad će te kao vi nešto spašavat narod. Za ovih 22. godine koliko nas jašete samo ste uspjeli napravit svoja lična carstva za sebe i svoje amidžiće i sesetriće i tetiće i ko zna kakve još k. určine SDA-ovske. Nabijem vas sviju (po SDA-ovskom riječniku: svija) nogom u guziicu. Vrijeme je za mlade i nove ljude i političare. Starno je dosta SDA strahovlade po sistemu propade država kad mi odemo. HAHAHAHA. Dole SDA naprijed SDP narednih 20 godina.
Dzaferovic je kralj i zao mi je svih onih koji ne razumiju ili se pretvaraju da ne razumiju sta covjek govori. Kasumovic i Budimir također. Kada se jednom probudimo iz ove kome pa sravnamo racune iz ovog perioda sve ce nam se samo kazati. Svi rusitelji BiH na kraju isto zavrse ali izgleda da neki jos uvijek nisu naucili tu lekciju... Takvi ne zasluzuju komentar.
dragi Bosnjaci, vi ste sami krivi, da ste jedini narod na balkanu koji nema svoju nacionalnu drzavu. sta god neko mislio o SDA, valjda bi svakom normalnom covjeku trebalo biti jasno da nam je bolje da su oni na vlasti nego HDZ. ali hajde samo nastavite i vidjet ce te gdje ce mo zavrsiti.
ustani narode dok nije kasno opet ce te se svima izvinjavati kao osamdesetih
Zlatko samo reci dolazimo u SA da dotucemo ostale , po naski :) Pozz iz Mokrog
sdp utopia sdp meni (zlaji) prava sva sdp hajmo svi u glas kukanjac je ponosan na nas.
Konacno ce doci na naplatu svi talovi SDA... Stanovi kupljeni \"po zakonu\"... veliki bankovni racuni, privatni posjedi... steceni \"poslanickim, ministarskim\" placama...
ZBOGOM BOSNO (BiH) IDEM U ENTITET. Ili u p...m... svejedno je.
P.S. A te radne akcije su izgradile magistralne puteve, tvornice, zeljeznicke pruge... Da je takvih akcija danas, vec bismo bili rame uz rame s razvijenim evropskim zemljama...
I moj dedo je bio efendija pa je imao sve moguce ljudske slobode... Normalno isao u dzamiju, molio se bogu... bez ikakvih ogranicenja, prijetnji, kaznavanja... A nama uvijek kriv neko drugi (evropske zemlje, Kina...), a najmanje mi sami... Koliko se sjecam Alija je potpisao Daytonski sporazum i tako legalizirao genocidnu tvorevinu RS. No to je najmanje bitno. Ovom narodu bio on iz FBiH ili RS-a trebao posao, socijalna pravda, koju SDA za 20 godina vladavine nije omogucio ni svojim biracima, a kamo li svim narodima BiH.
Mi iz SDP i SDS, plus SNSD sa dva HDZ ima da sve smjenimo što pored dzamije ide a ne u nju ulazi. Imamo slogu, kada kar.amo Bosnjake, tako nas je drug Tito naučio
Mi iz SDP i SDS, plus SNSD sa dva HDZ ima da sve smjenimo što pored dzamije ide a ne u nju ulazi.
zamolio bih te u koliko si radnih akcija ucestovao poslije rata? Dali znas da se to bez ikakvog pogovora radilo poslije drugog svjetskog rata, a u slucaju da neces zna se gdje si deportovan. Moj dedo je zaglavio na golom otoku samo zato sto mu je babo bio efendija, a o tome nije smjeo pricati do poslje zadnjeg rata. Nisi mogao nista imati ako nisi bio komunista, jer samo su oni bili podobni. U ovo vrijeme i na zapadu po dvoje radi da bi mogli zivjeti, a ne samo u BiH gospodine. Vremena se promjenula, globalna kriza koju je najvise prouzrokovala Kina u kojoj je bio buum zadnjih godina. Evropa stagnira tako da dolazi do problema. Mi zaboravljamo da drzave oko nas koje nisu bile u ratu imaju velikih problema, a sve naljepiti na SDA je absurd i neznanje. Malo vise citati knjige umjesto prepucavanja na portalima nebi nekima lose bilo. Cinjenica je da se nikada u BiH nisu vozili bolji automobili. Skoro svaki osnovac ima mobitel itd, a mi nezadovoljni jer gledamo puno serije gdje je sve ok.
hvala ucitelju, ali moras priznati da nam je zadnjih godina ćirilica zapostavljena u svakom segemntu , sve su nam bili uzeli , od auto tablica, pa ni jedne cirilicne novine u muslimanskom sarajevu nema na cirilici i to je ravnopravnost. nema ni jedne reklame .... uciteljuuuu nisi dugo setao i podigao glavu , a dolazi vrjeme kad ces moci . pa ni jedan racun u sa nisam dobio na cirilici ...
Ovo sam vec dugo ocekvao da se ova banda ode sa vlasti!!