Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budel vam Huso pomago, moze se desiti da je jos vise zatrpate....
niste neobicno za kadrove SDA, samo puka obećanja...narod je se vise zasitio vasih obecanja, zato su i kaznjeni na izborima, a na narednim ce potonuti skroz
pa jos vjerujete u piramide...velika zabluda...
Pa ima li više te piramide?Ili je to još jedna u nizu bošnjačkih ubleha. Mogli ste je vala dosad napraviti.
Dragi moj nacelnice, tesko onome kome ti pomazes!!
Huso svaka cast! Pomažeš VISOKOM, Grijanje hoces da dovedeš iz KAKNJA, vodu iz TRAVNIKA, Zenicu gradi JATA iz SREBRENIKA! Pravi si lokal patriota nema šta! Svaka druga Općina je sretna što si ti nama Načelnik. Ali nije ničija do zore gorila!
Ima li iko normalan ko može da protjera ovu budalu sa šeširom iz bosne?
posto se radi o projektu od sireg drustvenog znacaja, a imajuci u vidu da se vidoko nalazi u zenicko-dobojskom kantonu, sa osvrtom na aktuelno ekonomsko-politicku situaciju mi cemo semiru dat kurčinu da izbije oči.
ma samo neka dodju na ovaj portal i vidjet ce kulture od Zivka Josila i njemu slicnih....huzas!
neznanje caruje, pametni bjeze, zemlja propada, kriminalci pune dzepove
semire dragi,zasuci ti svoje rukave...od takvih kao sto je taj nacelnik nema ni bog ni narod koristi, a kamoli piramide
Nema tu nikakve piramide, daj vise odyebite sa glupostima i pokrenite proizvodnju da se narod zaposli, majku vam ye.bem bezobraznu.
Smajlovic je najveci lopov kojeg je Zenica imala na celu grada. Samo uglehari
nazalost, ovaj nacelnik samo obecava a nista ne realizuje...on i njegova stranka obecavaju vec vise od 20 godina a vidmo gdje su drzavu doveli