Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mene kao rođenog zeničanina ovo nikada neće biti Trg Alije Izetbegovića.
Ovo je lijepo al i zalosno. Da danasnji malisani umjesto da se igraju i budu sretni, oni vec sada sami moraju da se brinu i razmisljaju na svoja prava u buducnosti. Ne vjerujem da su bas sami bili inicijatori ovoga aranzmana, i ipak mislim da je malo prerano djecu opterecavati tako ozbiljnim stvarima kao sto je diskriminacija.
Да ли си Бошњак или Хрват, то је питање овдје важније од сваке конвенције. Кад имаднемо нормалну власт,причат ћемо о конвенцији. Честитам Зеници иначе на поразу СДА.
Vratite Titovu ulicu, jebbo vas Alijin trg!
Zenica, koju je stvorio Tito, nema Titovu ulicu koja je preimenovana u trg Alije Izetbegovića - dinastije koja je uništila Zenicu!
@sarajevoppp Marš s mog komentara
kad porastu, budu clanovi sda i uhljebe se zaboravice na ove poruke sto su poslali danas. surova istina u bih
Djeca su najveće blago :D
koji je to kreten rekao :D