Policija pratila pošiljku droge
54
Zenički kralj droge uhapšen u Zagrebu
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako je kralj droge kako to da je vec nekoliko puta bio hapsen i PUSTAN? E Hrvati svaka vam cast,da je kod nas uhapsen opet bi bio sutradan pusten.
Čuj, kralj droge-kraljevi su naši političari a on je običan travar.
Znate se organizovati kad je kakve droge zaplijenit, sto ne odradite kakvu akciju i Vedranovog ubicu upratite i privedete stoku, majku vam licemjernu i kompletnu familiju je(B)em??!
suljo, sad ćmo te na redaljku u zenicičkom zatvoru.
ХАПСИ БАГРУ!!!!!
NARKO BOSS "SULJO" HAHAHAHAHHAAAAA, KOJI PAPAK pa gdje si ti dopro s tim imenom, da barem imaš kakv nadimak
ja bih voljela da me specijalac kakav uhapsi i detaljno pretrazi, ZENE lajk ako se slazete sa mnom :)))
žene su zlo
kralj marihuane,, ahhah cirkusa
osevapili bi se da se kom specijalci "omaklo" pa ga iz glocka sastavio među obrve
Nisu svjesni, kako cu ih je.b.a.t za ovo
logicno :D
ja mislio nasli DROGU,kad ono ganja.
nastavak: ... a da je satim nekakav lanac prekinut, to je jos smijesnije :-). daleko od toga. za svercere ide sve po planu... ko je ovdje naivniji? policija ili novinari?? ili se oboje prave budalama??
cuj marihuana droga,,hahahahahahahahaha
NAVODNO GA JE TARIK FILIPOVIĆ ODAO HRVATSKOJ POLICIJI :)!!
20 kila nije nista, to je smijesno ustvari!! iz albanije prema evropi redovno idu posiljke i po 1000 kg!! ovaj je izgleda samo zrtveno janje, a iza ledja policije prosla glavnina posiljke... nekad mi se cini da je to sve aranzman policije i kriminalaca, samo eto nekad ufate neku malu ribu da bi se javnost smirila...