Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jeste nasli sliku.. bas ovu antipedersku cc :P
uzmi kon.opac pa ga s.teži oko vrata da u.b.iješ vrijeme
Ovo što visi na balkonima je pravo ruglo grada. U skladu sa zakonom o komunalnom redu treba poduzimati sankcije protriv ovih stanara.
U Evropu pa ga primaj u pakas, il\' se ub..ij.
Sta drugo ocekivati od cigana
siroka ti evropa pa se ped..e.r.isi,
Gospodine 2011, kad se Vi budete bojali odbacivanja sviju koje poznajete, kad vas budu nazivali bolesnima, kad se zaljubite a ne mozete bez straha ni ZAGRLITI onoga koga volite, kad se morate bojati za svoj zivot, kad se od djetinjstva osjecate depresivno i suicidno zbog toga sto osjecate da nigdje ne pripadate i da ne zasluzujete zivjeti, kad mislite da vas vlastiti roditelji mozda mrze. Kad budete MRZILI sami sebe zbog toga kako vas drustvo gleda, kad sve sto zelite je da se promjenite a ne mozete... onda paradirajte koliko zelite da svi vide kako vas heterosexualaca ima... Onda slobodno paradirajte... A do tad, uzivajte u onome sto imate i pustite i druge ljude da se bar izbore na pravo da normalno zive na ovom svijetu... hvala
MA SELJACINE; KONATJU NEKO LUD :... cccc
sta je ti derasu gore mrzim ih i ja samo zbog primitivizma njihovog, fola neka prava moraju paradirati u odredjeno vrijeme gradom da se vide da su razliciti od drugih sta bi da mi hetero pocnemo paradirati hocemo prava svoja neka, ako si deras suti i nabij se ustvari primaj ga u rčma!
ejjjj SRBIJO -OKOLINO BEOGRADA... :())))))
Č.E.TNICI SU K.OPILAD U.STAŠE SU G,OVNA NISU NAM MOGLI NIŠTA ZAJEDNO F.UKARE JEDNE
Hocemo vrh Kleka te amli i veliki Škoj! HOCEMO
JOJ da se i ja prijavim na spisak, treba i meni kucu renovirat
Pa nemojmo ocekivat gore,kakvi smo Bpze dragi...Jos uz Ramazan,halo muslimani probudimo se...
E dabogda onom tko je napisao ovo na zgradi dijete bilo \"peder\". Siri mrznju medju ljudima, zenicka seljacina! Nije ni cudo sto Bosna propada kad svi samo MRZE. Mrze ljude druge vjere, mrze svakog tko ne misli isto kao i oni pa MAKAR nikome zlo ne cinio. Ztucano. Bog nek nam pomogne.
Bošnjo i sadaka, dvije neodvojive stvari. Nije to tako samo u Zenici nego u svih 24 posto azijstkog dijela BiH.
Otišao bog na godišnji i na vratima napisao: \"U NICAZE SAM\"