Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjetar ne prima placu ni topli obrok a radi posao.ukinite i ulojenim budzetskim smradovima place pa ce mozda i raditi za sta su i placeni.
pa odgovorni su se ugledali na vjetar... sve su opuhali :)
I Sarajevo i Zenica se moraju riješiti viška svojih brda ako misle nesmetan protok vazdušne struje. Ovako neće Bgm moći.
Ljepo je se saliti,u ovoj sitiaciji treba da ih podrzimo, a ne ismijavamo @SDA do groba..
SDA do groba:Treba da te bude sramota,ovo sto si napisao je sada "hahaha",pa bas si ti smjesan svojim mozgom,ali eto ti si toliko dovoljno pametan da mozes tako nesto slicno i da napises.Zenica,Sarajevo,Tuzla,Bihac,Banja Luka...itd.Sve ih volim jer je to moja Bosna i Hercegovina..!
I ja sve volim I Zenicu i Banja Luku, Doboj, Mostar, Široki, Bihac, Travnik, Tuzlu, Sarajevo... volim BIH zaista. Ali volim i da se zaje*avam. A ti samo shvataj za ozbiljno :P
Šta urade Zeničaninu kad dođe na planinu ? Stave ga pod auspuh da dođe sebi :)
NA SLICI BROJ DVA NEKOME PALA MARKA- TAKO SU SE OBRADOVALI ZENICANI :d Kako obradovati Zenicanina ? - Das mu marku. A kako ga rastuziti ? Reci mu da je marka iz Sarajeva.
Kako je ovaj narod u BiH samo glup, pa ne mogu da vjerujem! BOLI NJIH BRIGA, STO TI PALIS SVIJECU!! Treba jednostavno uzeti pistolj i ubiti jednog, pa i dvojicu, a zasto ne i trojicu politicara na ocevid citave drzave - vidio bi ti onda, kako oni dobro rade svoj posao...
Takvo nam je drustvo i omladina da se ismijavamo i ponizavamo medjusobno,umjesto da napravimo neki pravi potez za bolje sutra i podrzimo one koji vec izadju na protest.RESPECT ..!
ovo mi je najorginalnije "Mladi Zeničani su najavili nova okupljanja u narednim sedmicama s obzirom da još uvijek nisu dobili odgovore od lidera lokalne zajednice. " HAHAHAHA pišno sam od smijeha majkemi ! nova okupljanja wtf ! HAHAHAHAH
strah me da ne pretjeraju sa "okupljanjima" pašće vlada HAHAHAHAHAHA
perfomans za poželit ,kakve veze imaju svijeće i hirurške maske sa zagadjenjem ?
Dvadesetak mladih Zeničana...sve govori o tome koliko smo aktivni da promijenimo nesto.
U Bosni ce organizovati i demonstracije za zastitu "BIJELOG MEDZEDA" samo nece protiv ovih na vlasti . Najsigurnije je u kuci pa opichi po netu .Dajte da iskoristimo ovaj net da se organizujemo za datum,mjesto,logistiku i sta vec treba pa da izadjemo na ulice i da ne odlazimo dok ne podnesu kolektivnu ostavku i dok EU ne imenuje privremenu vladu.Ma moze i stalnu samo da ove skinemo.
ja stvarno ne kontam ove proteste... jel oni misle da njih neko uzima za ozbiljno?
hahahahaah moraju platu odraditi neko kopa ugalj nosa vreće a oni "protestuju"
Prave jebeni performans sa koreografijom i cim sve ne...
Evo nasi se politicari ogledali na vjetar...opuhaše nas!
Uz malo strpljenja za par godina ce biti na portalu i komentarisati nove mlade zenicane.
...vrhunsko porobljavanje je kad robovi imaju osjećaj neograničene slobode...machiavelli, top level :)
opet svijeće i lampinjoni ,pa dokle više sdp-ovci patetike i kukumakanja ,neformalna grupa ,hahahah!
jes... bolji je tzv. LOV (lokalno omladinsko vijece). svi imaju preko 40 godina.
LOV i sdp jugend u pet deka ,nevidim ja tu nikakve razlike ali barem promjenite koreografiju ,manite se svijeća više !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)