Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Huso od sljedece sezone obecao bezzicno grijanje putem wireless-a,tako da nam u buducnosti vise nece pucati cijevi,sifru za grijanje cemo moci kupiti na trafici isto kao za mobitel.
Bravo huso samo ih uzimaj.Uzimo si mene do prosle godine ali vise ne.Placao sam 180 km grijanje u sest mjeseci a nisam ga imao.Sada placam struje oko 100 km jer sam ugradio konvektore a prije sam placao oko 50 km.Znaci usteda za sest mjeseci 650 km.Dragi gradani e toliko finansirate stranku sda svake godine po 650 km.Zato nemoj te kukat nego uzmite stvar u svoje ruke i iskljucite grijanje
Srediće to Bakir.
Nista dok iz TE Kakanj ne dodje para...
nek vas dubioza i sars opet po dzepu ugriju haha
Šta ima veze, zato barem imaju čist zrak... Pozdrav Japiji
ovo neka dama iz redakcije nokte pokazuje ili?
Bravo Huso samo zavrni grijanje ima ko ce vam placati izbornu kampanju.Narod je blesav pa ne ikljucuje grijanje i ne ugraduje konvektore al sta ces mu .Evo ja sam prije placao grijeanje 180 km i uzimali su me lopatom.Prosle godine ugradim konvektore i dode mi struje 100 km.Usteda 80 km plus sto u tih 100 km sam prije trosio struje oko 45.Znaci usteda u sest mjeseci 675 km.Pa dragi gradani samo naprjed finansirajte sda stranku u iznosu od 675 km godisnje
pošto konvertori kod tebe? :)
andreas inesta to je ono brzinski bilo racunanje.Vidis jos se vise ustedi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa jarane nije zima ni krenula kako treba, zenica opet bez grijanja, zeničani nek vam je Bog na pomoći.
"_Za sada nije poznato koliko će trajati otklanjanje kvara s obzirom da je popravka dosta složena, a iz Mittala su saopćili da će informisati javnost o progresu sanacije." Ma kakav kvar?! Mittalovci izmislili ste kvar.
Interesantno,cim se malo pobunimo protiv zagadjenja,zagadjivac napravi kvar na kotlu,ili?
@imprezas, ako se poveže slijed događaja, očito se vidi da je kvar izmišljen. Veliki su to gadovi, igraju se sa ljudima kao sa igračkama. Prvo vas guše, pa grijanja ima nema, pa bolnice itd. Pametnom dosta da shvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stoka iz grijanja
Sve se raspada u merhamet Trokutistanu
sve ok samo molim korektno ne đ nego dž
U KOM GRADU OVE NAM ZEMLJE SU LJUDI JADNIJI. NEMA ŠTA IH NEĆE SNAĆI. OPET BEZ GRIJANJA????? FUJ DEMBELI NEODGOVORNI
Pa kako to da se dogodi GRADU Zenici? U mene u Čajdrašu grije punom parom a i mi pripadamo pod ''grad Zenicu''.
zato se ja grijem na drva,
i ja sam u zgradi i nelozim jedini