Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavnik iz Maglaja ide na posao u Zenicu a iz Zenice u Maglaj, takodje iz Zavidovica u Olovo i obrnuto..gdje je logika
SDA sve popljackali!
Baš me čudi. Koliko mi je poznato Zenica i okolina svaki put na izborima glasove daje jednim te istim iz čega sam zaključila da su uslovi za život u tom gradu fenomenalni. Jer da nisu zbog čega bi 20 godina glasali za jedne te iste. Šta li se to dogodilo pa zeničanima nešto išal ne odgovara !?
Iz Zenice sam i znam zašto. Hodža kaže: "glasajmo za SDA, to je jedina bošnjačka stranka. Ona nam je izgradila rasvjetu, kanalizaciju, vodovod. Ove nove političke stranke će vas samo krasti..". (ovo za kanalizaciju, rasvjetu i vodovod se odnosi na ruralna podrucja). I naravno skoro pa sve osobe iz ruralnih mjesta glasaju za SDA dok imaju i dosta podrške iz grada. Ima nas dosta Zeničana koji nećemo glasati za SDA na ovim izborima i 2016.