Kvar na kotlu
0
Zenica opet bez grijanja
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovedite grijanje iz termoelektrane iz Kaknja i riješen problem. Jeftinije i ekonomičnije.
to vam je H Silajdžić sredio..kako ono..za marku?? Kuvajt? biznis? a on uzeo 5% provizije kao sto i ostali uzimaju..dobro ..nije im velika marža..pa onda preprodao indijcima za pravih 5%..
Sta ocekivati od bijede i cemera. I Romi ce prije nas biti napredniji! Albanija je vec par godina naprijed. A kod nas? Ciganija smo mi zesca!
u Zenici grijanje ne radi svaki treći dan, tako da ovo nije ni neka vijest.
@sarajevo - koji si ti bolesnik ccc meni je zao tvoje mame sto ti je podarila i to malo celija s kojima ocito ne funkcionises najbolje
odlicna vijest za one sto su zbog have bacali jaja i valjali se s maskama po zemlji, ovo je valjda ono sto su trazili protestom
Kad vec prenosite vijest lijepo bi bilo da potpisete
Jebiga, Hamus vas izdao, hoce to kad vam firaun Sejdo drzi kotlovnicu. Nalozite ga loma u Steeltownu.
tako im i treba!