Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strpajte poklone sebi u paksu kad niste pokrenuli tuzbu protiv monstruma koji joj je unistio zivot.Igrackica nije utjeha ni pravda ,vec monstrum u zatvoru .
Zasto je ocuh na slobodi a pokusao je ubiti djete??Zasto nista ne poduzimate da monstruma strpate u zatvor prokleti bili.Cekate da sledeci put nekog ubije pa cete onda reagovati??Sramota!! Zasto se taj monstrum od ocuha stiti? Fuj gadovi!! Vi ste isto saucesnici u napadua i novinari jer cute o tome i pravosudje!!
Ocuha baciti lavovima ....
Kako bi mu ruku odsjeko bez rijeci i emocija .. bio bi mu i zakon i kazna !!
Bez grča na licu...
Uz'o si mi s jezika.Gdje li se krece snagator?
A sta je s tim debilom sto je to uradio?!... vjerovatno.."od prije poznat policiji..i pusten nako uzete izjave?!"... pa jel' mu se iko napio krvi debilcini jednoj!
Nazalost u pravu si doticni je pusten na slobodu :(