Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca se hrane u školi, direktora Dilbera treba "privesti " na informativni razgovor i utvrditi odgovornost zašto robu kupuje u centru Maxi koja je pred istek roka(hrenovke,majoneze) i ista se prodaje u objektu koji izgleda kao farma a ne kao neki trgovinski objekat.
Jadan narod :((
"Od 110 djece 39 ih je hospitalizovano. Oni su sada dobro, a mi ćemo u narednim danima utvrditi kako je došlo do ovoga", rekao je Branko Dilber. --------------------------------------- Heh, dilberu to neka utvrde drugi, a ti podnesi ostavku odmah!
jedino sto se moze reci je brz oporavak... btw. kolika je quota da je majoneza kriva?
Poznajuci zenicku narav, degenek nece izostati.
Neće degenek, u Zenici se pale auta.
A onda tuci do iznemoglosti ...
Utvrditi uzrok, sta su kod koga djeca jela, pa se fino skupiti, pokucati covjeku na vrata za jedan informativni razgovor.
sbeljeska: salmonele ne dobijes od svinjetine nego od pokvarene piletine... tabutenke...