Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanske zene poduzetnice - kajmak, sir i bestilj. Svjetske zene poduzetnice - gigantske kompanije u svim mogucim industrijama.
Čuj \"žene poduzetnice\"... Je li to mogu biti i \"muškarci poduzetnice\"? Pa platite lektora. ljudi moji, od vaših provala može se napraviti antologija g l u p o s ti i nepismenosti BiH!
Ovo je Trg Alija Izetbegovic
A sta imate protiv zena poduzetnica :) Ove bar nesto rade...za razliku od mnogih u nasoj drzavi. I mozda je vama sve to bezveze ali ukoliko imaju svoje kupce ne vidim u cemu je problem. Treba valjda covjek poceti od necega, skromno...pa bice nesto sa godinama :)
1. Naši kajmak, sir i bestilj su produkti kakvi se na Zapadu prodaju u specijaliziranim prodavnicama i skupim restoranima. 2. zaguglaj ime Dame Anita Roddick, vidi kako je i od čega ta uspješna zapadna žena krenula i stigla do titule \'Dame\' koju dodjeljuje engleska kraljica. Kako si samo jadan i patetičan.
Ja bih svim ovim zenama ponudio da mi cock smoking, zaista jedan dostojan i cesit rad, ocam\'
Ma lijepi kapitalizam.
\"U prošlih pet godina oko deset miliona dolara je uloženo u jačanje ekonomskog i političkog položaja žena u ovoj zemlji“, istakla je Moon. ameri,ako ste na ovo potrosili 10.000.000$ onda ipakniste sasvim svoji... a mozda i vas jednog dana vasi poreski obveznici pitaju na sta bacate novce ?!
Da je ono sta klepiti na heklanom stoljnaku a podmazati s domacim kajmakom .
Ja čekam da ovo dostigne 10 komentara kako bih se smijao, ali ljude očito boli ku­ra­c za par pijačarskih štandova koji predstavljaju vrhunac ženske razvijenosti. Evo vam još jedan pa možda i nagurate interes više od pet ljudi.
Vidi se. Nastao si od najstarijeg zanata. Kako da ti damo ime....hmmmm K.ur.von.ja., ku.r.vi.n sin,k.u.r.v.i.no k.op.ile...znaš li makar ko ti je ćaća?
nema zanata do najstarijeg.
http://ateljevanda.com/
moj prof poduzetnistva kaze da zena ne moze bit dobar poduzetnik :(
Na zenama svijet ostaje!!!