Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika br. 11 Blagojevic Milena je u svoje doba bila avion :)
...ovo ga klix "suknuo" onim balinčadima što su na članku o mileni brabonjali kako muslimanke/bošnjakinje nisu mogle bit piloti :)
...opet one prljave komunjare, diskriminacija po spolnoj i etničkoj prpadnosti........ sramota. ;-)
eee dje su ovi stari komentatori dali su oni dosli tobe
Izrada crno-bijelih fotografija, retro art , povoljno [email protected]
drugovi i drugarice tovariši in tovarišice sa jedne slike na repu avijona se tačno vidi u kojoj je to državi bilo moguče, dok danas, ne samo da se nema za avijone, nema se ni za gorivo
Lijepo je vidjeti da se klix povremeno pozabavi I ovakvim temama. Naslov je medjutim netacan: poznajem zenu , sada jos uvijek vitalnu staricu, koja je prije drugog svjetskog rata pilotirala - letjela nad nebom BiH. Ovdje je rijec o prvoj poslijeratnoj zeni- clanici Aerokluba Sarajevo.
vrlo poučan članak .... u smislu : kako nam je bilo, a kako je sad ... još jedan u nizu minusa za one koji kažu (zamisli budala), kako nam je sad bolje
Jah, a danas mogu pilotirati lodrama...
Zašto o ovakvim osobama skoro pa i ništa i ne znamo. To je naša kultura tradicija. Ako hoćemo ljudi pokazati historiju i ljepote moramo prvo mi nešto o njima znatiiii
Mušić....sta reci...praud!
a danas fatima nebi smjela autom sama do zenice bez pratnje muske osobe :p
Ovo je meni sumnjivo. Dvije u Kanadi a sve ostale mrtve. Sipa ovo mora ispitati!
Fata dominira ✈ 😂
Fata na naslovnici , u daljnejm textu zelene ni na mapi..to je isto kao što spominjete most Suade Dilberović a Olgu Sučić prešutute..novinarčići -lešinarčići...to se zove licemjerje
I prošli put kad je bio tekst na ovu temu je bilo nacionalističkih gluposti. Idite na stranicu kluba, iako ona nije napravljena za ljude prljave pameti, pa brojte ko je zeleni, ko je crveni a ko plavi bio u klubu.
posao..serem ti se u knjigu
Mujo na aparatima :P
Eto,taman da se promijeni ime Sarajevskog aerodroma..nesto slicno poput prve Turske stjuardese Sabihe Gokcan..
Hrvati su najbolji pilot sto se tice ovih podrucija Cvitan Galic(Ljubuski),Franjo Dzal(Bihac) Sto se tice Bosanski Muslimana ima Safet Boskic(Fojnica). Sto se tice zena Katarina Matanovic Kulenovic je jedina zena koja je letjela borbene operacije za Z-NDH.
Koji ovi glupsoni udaraju mi minuse pojma vi nemate. U JRV ista stvari Hrvati najvise dominiranli sa jakom korpusom Bosanski Muslimana doslovno kad je otisao HR i BiH iz Jugoslavije JRV se raspo nisu ni imali pilota i morali su placati istocnim placenicima da im lete.
Od razliku od srba 0 imali su pobjeda u zraku C.V 44, F.D 14, S.B 13.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)