Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Emina, hrabra zeno, zelim ti sto manje tegoba u zivotu, da zivis dostojanstveno sa svojom porodicom, jer borac kao ti to zasluzuje. Naklon do poda!
Hvala vam najlepsa! Lp :)
Nema na cemu :) probajte ovu kombucha gljivu, ne mozete nista izgubiti, a dobiti mozda i mozete...sretno...
Kako samo ljudi ako nas tako mozemo nazvati mogu biti ovoliko bezosjecajni i pisati ovako stupidne komentare? Dragi moji ova prelijepa dama i njen suprug treba da nam pokazu put kojim trebamo ici u zivotu. Ona je tako hrabra i ponosna, onako tipicno bosanski a on je tu da pruzi ljubav svojim curicama. Bore se svi na svoj nacin protiv nezeljenog stanja i puni su optimizma. Pa dajmo im podrsku, slavimo ljubav i humanost, pruzimo im rijeci podrske jer to zasluzuju. Znam da citaju nase komentare i sigurno od nas ne ocekuju rijeci utjehe jer im to ne treba borci su to ali bih volio da znaju kako mislimo na njih i zelimo sve najbolje :-). Zelim vam puno srece i ljubavi, znam da ste vec pobjednici jer i pored svega ostvarujete vase snove :-). Ne obazirite se na ove moralne i mentalne pacenike koji se anonimno lijece po forumima. Sretno raja ;-)
Hvala vam puno na ovim rijecima. Nisam ljubitelj hvale, pa se cak i crvenim. Sto se stupidnih komentara tice, vidjecete, ako vec niste, moj odgovor njima. Lp :)
Imam prijateljicu sa ms, cura bila pravo kriticna, u kanadi zivi inace, i sva frka oko lijecenja, drzi nedaj, nista joj od oficijelne medicine nije pomagalo. Ode cura do nekog indijca, lik joj predlozi neku kombuha gljivu, raste u secernom rastvoru, nije oblika gljive vec ko ljigavo nesta slicnije algi nego gljivi, u staklenoj tegli, dobijes malo samo i skidas kako se mnozi u rastvoru, ne znam kako i sta pravi od toga tacno, u caj ja mislim stavlja. Eno cure ko da nema ms, normala sve od do, a dok se lijecila oficijelnom medicinom vec krenulo propadat tjelo ono, kako mi je pricala strahota, manjak snage, krivljenje kostiju, ma haos. Kombuha gljiva ljudi, samo to trazit ko ima frke sa ovim, a i inace kazu da je zdrava stvar pravo.
Ne idu ti pretpostavke iz ruke druze, al razumljivo je cim ti procitam nick. Ti ako si naviko druze da poglavari tvoje vjerske zajednice zaradjuju na nesreci drugih insana ne znaci da su svi takvi. Kambuha se vecinom dobije, rjetko ko kupi, jer se sama razmnozava, mozda nisi nikad cuo za rjec solidarnost, ljudskost, empatija. Ova drugarica je sama podjelila te kambuhe nema broja koliko raji. I btw, nemam kambuhe, nikad je vidio uzivo nisam, a i da imam, sigurno je ne bi prodavao, neuki orangutane :D
Kombuča? Da nije možda to ruski kvas?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izdrzite do kraja.Samo hrabro
komentarima# i ohrabrenja# telefon zeza i sitna tastatura. Lijep pozdrav svima! :)
Eh, eto da se i ja povodom clanka o meni oglasim. Zahvalila bih se svima na komemtarima podrske. Izvinjavam se svima vama ukoliko komentar bude objavljen kao anonimni, ali mi nesto sa klix loggovanjem ne funkcionise kako treba. Komentatorima sa zlobnom, ili ti zlocestom pozadinom bih od srca pozeljela da pronadju smisao svojih zivota i nesto sto ce ih uciniti najsretnijima. Kratko-jasno, od srca im zelim sve ono sto i sami sebi zele. Jos jednom mnogo hvala svima vama za podrsku i rijeci phrabrenja. S postovanjem, Eminna Mirna Fejzovich Spahić
Heroina
Svaka cast, e ovo je karakter i volja za zivotom. Da uvijek tako bude, da nikad ne posustane i da lijek nadjes. :-) Sretno
Od srca vam hvala na divnim zeljama. Lp :)
To je najmanje sto covjek moze da pozeli. :D I recimo da djelim isto misljenje, da za svaku bolest postoji lijek samo ga treba pronaci. ;-) Nek prica ko sta hoce, nikada se ne treba predati uvijek treba ici naprijed, psiha je cudo jedno i kad u nesto vjerujes tako i bude. ;-) Ne mogu, a da opet ne pozelim puno srece. Takodje veliki pozdrav :-)
Svaka cast!.. Ja kao saborac u ovoj borbi protiv MS mogu samo da ti preporucim da cesce zaboravis lijekove. Ja ih ne koristim vec 2 godine. Situacija je puno bolja nego s lijekovima. Isprva je tesko ali s pravilnom ishranom, nakon nekog vremena, zaboravis da imas tu glupu bolest... ja sam sad symptom free i toplo preporucujem ovaj lifestyle (ja sam raw food vegan) Svako dobro zelim
Probaj nac druze kombuha gljivu, a za lijekove definitivno vjerujem, oficijelna medicina je toliko nazadna u lijecenju masu bolesti, da samo idiot danas moze vjerovat tim debilima od doktorcica i njihovim lijekovima. Sretno majstore.
jedna pd najtezih autoimunih bolesti...od srca ti zelim dugu remisiju bolesti bez znakova ikakve aktivnosti i losih simptoma!
te gljive su fkt cudo, ja znam da Kordicep gljiva lijeci bolesti bubrega također autoimune
Kako lijepa žena, više je ko djevojka, prekrasna je. Za ovakve ljude borce nema zime, njima je urođeno da budu optimisti Šta god da se desi, to im je kao i dio tijela ili duše to im ne možeš nikada ubiti. Svaka čast lijepa damo, Bog te čuvao!
Ja živim u Bosni ali još nisam odustao od normalnog života.
Da, ali ako živiš u Bosni, boluješ od neke teške bolesti i još ne odustajes od normalnog života, e to je već nešto..