Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ćemo umrijeti od infarkta sa ovakvom državom i mladi i stari
mi smo vec umrli, samo nam to jos nisu javili..
Koja šuga od bande MUP-a TK, bolje pobiti njih jučer nego regrute JNA na Brčanskoj 1992
Opsežnom istragom MUP TK-a je utvrdio da se osoba koja je premiula na UKC Tuzla nalazila ispred zgrade Vlade TK-a U vrijeme protesta ali da nije protestvovala, nego je zapravo odlučila da se odmori na sred raskrsnice kao što je to i mnogo puta ranije činila. Iz MUP-a su poručili da će osobe koje su plasirale ovu lažnu informaciju biti krivično procesuirane.
Svi cemo umrijet kad tad,ali NEKA NAM DRZAVA BUDE BOLJA !!!
Kako nije imala ako je to ona zena sto su je vuki po asfaltu. INFARKT JE IZAZVAN!!!
jel ovo ona zena u crnom, na avaz.ba je ta slika postavljena sa ovom vijescu??! je li to ova sa sliike: http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/zena-koja-je-jucer-umrla-nije-imala-veze-s-neredima ??
..hajde se usudi pa reci da je zena bila na protestima, eto ,,udbe,, na vrata......
Halo, de citajte malo sta pise Sinoc je u UKC-u preminula jedna zenska osoba Neko, kome je to odgovaralo zbog "paljenja" naroda, je rekao da je to gospodja sa protesta, medjutim zena koja je umrla nema veze sa protestima Ova koja se vidi na snimku je ziva i zdrava
Kako ti Mirsada Prašo mozes znati dal zena ima veze sa protestima ili ne? Zasto se mjesas u pravne poslove i PRIKRIVAS ubistvo!! S ovakvim izjavama i djelima si saucesnik u ubistvu i tebi mamu korumpiranu ***!!
Znas kako moze znati? Moze znati tako sto je zena koja je sinoc preminula na UKC-u Tuzla amputirac dijabeticar, jucer joj je hitna pomoc dva puta dolazila na kucnu intervenciju i zena je poslije toga preminula u bolnici, protesta nije ni vidjela Eto kako moze znati Zena koja je na snimku je ziva i zdrava
umarla od infrakta jer se prepala policije,čisto ubistvo
Epilog jučerašnjeg dana ljudi su dobili batina i par razbijenih prozora !!!
Pravno gledano ovo je cisto ubistvo svuda u svjetu ! Nemojte dozvoliti da vas i vasu familiju ubijaju i da ovako olako prodzu nekaznjeno sa par lazi kad je cjeli svjet vidio dokumentovanu istinu...nedajte ubicama da operu svoje krvave ruke!! Molim pravnike da objasne ljudima da je ovo ubistvo!!
Nebi bio prvi put da policija ubije nekoga bez razloga... A nebi bio prvi put ni da prodju nekaznjeno
O MAME VAM GA LAZLJIVE! TO JE ONA ZENA STO SE FINO VIDI NA SVAKOM SNIMKU KAD JU JE OPKOLILO 20 POLICAJACA I POCELI JE CUPATI DOK OSTALI CIVILI NISU PRITRCALI U POMOC!!DIREKTNO STE ODGOVORNI ZA SMRT ZENE ,OD VAS JE DOBILA INFARKT I FINO SE VIDJELO DA JE JAUKALA UPOMOC DOK SU JE POLICAJCI CUPALI...FAMILIJA OBAVEZNO TUZITI UBICE!!! TAKODJE STE ODGOVORNI ZA SMRT 30 OSOBA KOJE SU IZVRSILE UBISTVO ZBOG VASEG ZAKONA O ZIRANTIMA!! UBICE!!
SAMOUBISTVO HTJELA SAM NAPISATI.KAKO GOD VLAST JE INDIREKTNO ODGOVORNA ZA OVA SAMOUBISTVA JER ZBOG NJIHOVIH ZAKONA SE SVE OVO DOGADJA!!!
2 komentar je o zrtvama koje su bile ziranti nekome i zbog nakaradnog zakona ostali su bez igdje iceg pa su se morali ubiti.
Nisam za rusenje i razbijanja imovine niti drzavne niti privatne ali jesam da se razbiju politicari..SDP je na vlasti u Tuzli od nezavisnosti dje im je ta drzava za covjeka sto zlaja prica pred izbore,zlaja kako te nije stid bit na celu stranke socijalisticke a ni S nema od socijalisticke,daj te radnicima da rade i plate pozatvarajte tajkune kad bi vam bila braca...
Ali je u kantonu uvijek bila SDA na vlasti, koja je upravljala svim firmama i privatizacijom, koja je dovela ljude u ovakvu situaciju
kakvi ste vi idioti, *** vas i sdp i sda ista govna,
novinari su najveca gamad, prodali bi mater svoju za laz u novinama samo da privuku paznju.
Pa jeli sad bitno jeli bila na protestima,ili je umrla negdje drugo.Oni koji su osmislili sve ovo bi naravno zeljeli da njenu smrt iskoriste za neke svoje ciljeve,da je prikazu kao zrtvu losre Vlasti,a upravo su ti takvi (organizatori protesta)od ovoih radnika koji protestuju napravili sirotinju.
Aman sta je stobom.milion videa po internetu kako policija cupa zenu i ona vice upomoc!!20 njih napalo na nju dok je sjedila!!!Zasto stitis ubice??Nebi tako pricao da je tvoja majka u pitanju!!
Ma ja,Policajci su roboti otporni na sve vrste udaraca,i treba svima da bude dozvoljeno da ih pljuju,udaraju,da razbijaju izloge.DA je tvoj otac medju njima,kako bi ti razmisljala?Sve te dezinformacije kojima nas truju razni "stranacki" mediji su veceras demantovane,i da je zena umrla od upotrebe sile policije,i da su nekakvog Aldina (Vodju protesta) slomljene noge vukli po ulici(,ali se zato jednom policajcu bore za zivot,desetine su ih povrijedjene,kriminalne grupe koriste proteste i upadaju u prodavnice i pljackaju ih itd.Jeli to pobjeda demokratije,jeli to treba podrzavati? Sto se mitinguje pred zgradom Vlade Tuzlanskog Kantona,pa nije ih sadasnja Vlast opljackala,zna se da su to uradili tajkuni SDA,i zasto posteni gradjani tuzlankog kantona od Sudstva(koje je pod kontrolom SDA) ne traze da se odgovorni procesuiraju,a ne da se razbija i rusi grad.
Vi niste svjesni nekih stvari drzvava mora funkcionirati i mora se znati neki red.Uzmimo za primjer napravimo nerede unistimo policiju dodje vojska koja nista ne pita nego samo puca ok razbijemo i vojsku sta onda mi narod uzmemo oruzje i pucamo se ze za jedan hljeb za flasu vode onda strepis kad ce ti ko uletit u stan s utokom itd itd.Birali ste ih na izborima svaka vam cast *** su nam majku ko je kriv mi smo krivi norode sami sebi smo krivi
ima smisla ovo sto zboris, treba igrati na kartu da se ovi trenutni natjeraju da rade, jer i onako nemas koga dostojnog da ih zamijeni, bilo ko drugo da dodje isto bi radio ko i ovi dosad
naravno da nema smisla ovo sto zbori, vjerovatno sjedi u fotelji gore pa ga strah guzici. to sto je neko izabran na izborima ne znaci da moze 4 godine da radi sta hoce i da ti pisa po glavi, nego da radi ono sto je obecao
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čuj nije bila na protestima, kako neće biti na protestima, pa nije imala ni 80 godina?! Nije valjda da je i ona bila samo Klix revolucionar, kao svi mi ovdje:)?