Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i treba nas sve rasprodati, kad nismo u stanju sami državu dovesti na zelenu granu još od kraja 1995. samo tonemo i tonemo i tonemo i tonemo i tonemo i tonemo i tonemo
Srbi trebaju prodat Arapima zemlju u i oko Sarajeva i onda uzivat gledajuci kako se bosnje i Arapi kolju
@Nemeisis Ne boj se moj Djkane.... dok je vas cetnika ni mi ni arapi ni hrvati ni albanci se necemo klati izmedju sebe kad ima dovoljno vase japije!!!
Krst necete nikad napravit, barem je to jasno.
hahha..nejma čaprljana drvenog, paganskog i poganog iznnad šehera. Brat musliman kupijo svu zemlju pa hajte sad vlasi pa se slikajte ..hahahhaha
Iz zapadnog Sarajevo pao prijedlog da se nakon ovog arapskog objekta na Trebeviću komšijsko Sarajevo promijeni ime u BLISKOISTOČNO SARAJEVO !
podržavam prijedlog
Kupili su pola Srbije pa je I bilo ocekivat da pocnu kupovat preko Drine na ovu stranu. FBiH bi se uskoliko mogla granicit sa Entitetom zvanim "Arapska Srpska"...
Nocna straza@ Hahaha..."Arapska srpska" AS...Hahah
@"Prodaja zemljišta nije dobra za građane koji žive na tom lokalitetu. Posebna i velika greška je što se to prodalo arapskim državljanima, ko zna šta su oni planirali praviti gore" kamp za obuku terorista sigurno.
Eh to će biti 100% ! K'o i do sad što su tih kampova otvorili ne zna im se broj ! Možeš li ti navesti bar jedan taj kamp za obuku?
@"Prodaja zemljišta nije dobra za građane koji žive na tom lokalitetu. Posebna i velika greška je što se to prodalo arapskim državljanima, ko zna šta su oni planirali praviti gore"
E sada bi bila napraviti ovde najvecu munaru na svijetu.U inat ovim majmunima...
najjaci smo def..u zemlji u kojoj smo rodjeni, koju pola mrzi a drugo pola ne haje prodat cemo strancima a mi cemo biti njihove sluge ovdje i po svijetu. svaka nam cast tako nam i treba.
Arapi zaista imaju i vise nego dovoljno novca da eres oslobode od pravoslavnih Bosanaca, ali sta bi s tim dobila BiH? Ja kazem , nista. Pravoslavne Bosance treba pameti dozivati na druge nacine, a ne ih seliti iz domovine u Srbiju gdje ne zele da cuju za njih.
Sama se prodala
A 'dje sam ja tu?! Imam nesto zemlje u saksijama na Alipasinom, pa ako neko zna kak'og sheika...
Znaci ovaj proplanak na slici je Republika Srpska, a ono dole je federacija.
pa sta ako je prodao, u svicarskoj kupuju brda, grade, investiraju kao i rusi, niko se nebuni. a kod nas samo bla bla bla onaj ono onaj ovo. sve vam smeta majku mu.
Četnici prodane duše
Kakav je arapski centar za rekareaciju a NIGDJE DŽAMIJE ???? Pogotovo ako se digne džamija koja će biti vidsljiva iz cijelog sarajeva, pa kandilji za RAmazan, pa TOP naravno za iftara a bogami i ozvučenje Bijelog Dugmeta na minaretima da EZAN ČUje u čitavom Sarajevu, istočnom i zapadnom !
Pa Srbi prodaju svoje. Oni su uvijek u povijesti izdavali sami sobstven narod. Niko im nije kriv. Ko ponudi ovaj kupi to se nemoze zabraniti firma je registrovana i na osnov toga mogu kupovati sve sto im u BiH dode pod ruku. Ili Srbi misle da mi u Sarajevu hajemo te arape i turke. Sta da radis para je mamipara. Svi ce se oni svojim kucama vratiti. Bez panike.