Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi jednostavno nismo normalno društvo. Eto, to je to.
nemoj nama suditi po sebi :D sala sala...
Ti, koji živiš za lajk, nisi normalan. Ja, hvala Bogu, jesam i zato govori u svoje ime.
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
OVO NIĐE NA SVIJETU NEMA
Nigdje na svijetu zemlje kao Bosne nema...
Ima ima, svuda je tako. Ako ne radiš, nema ni para. I kada su radili nisu imali neke značajnije izložbe, radno vrijeme im je bilo do 13:00, New York im nudio 2000000$ za godinu da im iznajme hagadu. BTW bila sam 7 puta u muzeju i vidjela tri različite postavke
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Nek pocnu prodavat stvari iz muzeja, bolje i to nego da na kraju neko sve pokrade, unisti ili zapali. Evo, ja sam musterija za kostur dinosaurusa, stavicu ga u dvoriste ispred kuce, oni patuljci i lavovi su vise deplasirani;)
Cijev pukla!!!!! Pa nek mi samo spomenu njemacki kvalitet. Fuj!
*** zemlju koja bosne nema muhahahahah
Dokaz da kultura za Bosnjake nije. Ne vidim ovakeve primjere u BL ili u Zapadnom MO. Najjaci smo. Mogli bi i skole da ukinemo ? Sta mislite ?
Kad mu skudaju oluke?
SES
bombardujte ga još, bogami bombardujte ga da ga dokrajcimo
Barem neće smrznuti cijevi u nedostatku grijanja
1. Ovaj Busuladzic je dokazano pravi nesposobnjakovic. 2. Po meni su trebali posuditi Hagadu jer to rade svi muzeji svijeta i New York-ki muzej nije neka prcvara, a od tih para se moglo raditi dalje na nacin da se donese neke interesantne stvari koje cemo mi obicni gradjani pogledati, evo zasto mi ne bi mogli imati npr. izlozbu Picaso-a u Sarajevu. Kod nas je ovdje jednom odes u muzej i sve si vidio. 4. Po meni i jeste funkcija muzeja da svremena na vrijeme odes i vidis neke nove stvari. 5. Ma sve u svemu pravi nesposobni prdekan.
Ti.... Ti se našla da ismijavaš Reisa (očito), ti koja kažeš New York-ki...... Idi u vrtić, pa kad završiš čujemo se za dalje.
meth :-) slike na google -u su ti odlicne, kada smo vec kod nick-a :-) Kakve veze reis ima veze ?! BTW, nešto si mi puno osjetljiv na ovu temu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eeeee, koliko se časova, (luftanih) provelo hraneći ribice u parku muzeja. a sad spektakl... Kultura nam je nekulturna, to već znamo, ali realno ni rukovodstbo, i kustosi muzeja nisu ni k... mrdnuli da privuku posjetioce.. npr.svakog ljeta se u parku muzeja mogla orkanizovati likovna izložba nekog našeg umjetnika, ili promocija nove knjige, ili....itd itd. Mada mislim da je to smišljeno devastiranje objekta koje će neko za par godina kupiti nizašta.
kad ponovo proradi, mnogo toga ce faliti u muzeju, o vrijednostima unutra suvisno je govoriti, a kao sto je ispraznjen adilov sef bosnjackog instituta u svicarsokj od strane lagumdzije i ostalih poslusnika, tako ce se i dosta toga odnijeti iz muzeja niko nece odgovarati, naravno.
Za koju godinu ce zarasti pod mahovinom pa ga mozemo otkopavati i pricati da je cetvrta piramida iz poznate bosanske doline piramida. Eto ti turizma.
NAPRAVITE OD NJEGA TUNEL ZA UZGOJ ŠAMPINJONA.
a ko zivi to u muzeju?