Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SADA SDU DOLAZI!!! SDP ODLAZI!!! PoČETAK I KRAJ VIVA SDU
J g t, ostade nam SDP skroz bez tih poturica, evo Hrvata je sad 50 posto manje, jer je ostao negdje Karlo Filipović, Hrvat s Pala, predstavnik Hrvata u SDP-u.
Kada ce narod skontati da politicare se bave politikom radi sebe a ne radi naroda.Za jedno 200 godina?
Dabogda svi otisli nije samo on... sve vlade i ministri!
Ajmo mladi forumasi krenite da pljujete po njemu, sigurno je dosao akt iz centrale, samo navalite x2 P.S: Nema toga na izborima. Odoste na smeđe historije, dosta ste se krili iza čestitog čovjeka...dosta je lagundžijih poltrona. Željko vam je bio prilika da otvorite oči. maksuz selam za Rudnape i ostaliji Lagundžijin asortiman koristoljublja. nadam se da ćemo izdržati sledeće dvije godine dok vas građani ne pometu, a onda ćete po zatvorima visiti. Ako tada propjevaju ovi poltroni, Lagundžija je naš Sanader.
ljudi!!!ova drama je rezija SDA....zivi bili pa vidjeli..ne znaju vise sta ce i kako ce. paraziti.
Kaze g.Tihic da hoce da se mijenja sa Radoncicem za auto, a Zlatku daje svu svoju imovinu za kucu na Poljinama,posto stalno o tome pisu, pa eto dace im bolje za gore.
Prikrpice se Komso vec nekoj stranci i zivotariti na racun stare slave, ne boj se ti za njega, a za SDP ne vjerujem da ce ikada vise dobiti toliko glasova i to ne radi njega, nego zbog svega zajedno sto su napravili Zlatko & Co.
Treba sačekati naredne izbore i tek onda će se vidjeti koliko glasača će imati SDP bez Željka Komšića.Samo , nisam siguran da će drug Zlaja ikad priznati da ih je do sada Željko Komšić održavao na vlasti i da će bez njega uskoro početi tonuti.
slažem se sa većinom tog predviđanja osim da će osnovati svoju stranku, jer nema on ..m,..u,.d,...a,...za to, a ovo treće predviđanje ti se već ostvaruje, jer do jučer je iskakao sa vijesti svih portala, bilo me strah paštetu otvoriti da ne iskoči, a danas ga već niko nigdje ne spominje, počinje polako tonuti u zaborav.ovo je početak njegovog kraja
A politike i ciganije u Bosni. Trebao biti kandidat za predsjednika a sad fol napusta stranku. Idiot. Konj. Pitam se samo koliko je SDA platila za njegov odlazak jer SDP nemogu vise srusit pa pokusavaju na ovaj nacin. Cheap very cheap.
Katolici iz Herceg-Bosne prijete Bosnjacima k.l.a.nj.e.m: Nakon što se oglasila Štefica Galić, supruga pokojnog Neđe Galića, heroja iz Ljubuškog koji je stotine sugrađana drugih nacionalnosti spasio logora i sigurne smrti, pritisak i prijetnje novinarima portala tacno.net i svima koji su učestvovali u kreiranju filma \"Neđo od Ljubuškog\" ne jenjavaju. Ovaj put, prema riječima Amera Bahtijara, kolege sa ovog portala, prijete im da će ih Z.A.K.L.A.T.I.
zlaja STANI IMA IZACI,POVRATIT CU...........
sdp je i bio nesto sa komsicem ,bez njega su kao Titanik,potonuli ,sto prije to shvate bolje po njih mada je kasno za popravak,jer je sef i zelio da se rijesi zeljka po svaku cijenu prije sljedeceg kongresa sdpa ,ovaj mu je samo ucinio uslugu jer nece imati protukandidata ,tonem sve dublje i dublje ali....
Sirom Bosne ZA DOM SPR.EM.NA straža, crno.košu.ljaša Kralj.evica Bl.aža. Ja.s.eno.va.c i Gra.diš.ka Stara, to je kuca Maksovih m.e.sa.ra. Kroz Sarajv\'o kamioni žure, voze crnce Fran.cetica Ju.re. Zapad Bosne, peti korpus sine, casno pamti oluju Go.to.vine. U Capljini, kl.ao.n.ica bila, puno Sr.b.a Neretva nosila. Oj Neretvo teci niza stranu, nosi Sr.be plavome Jadranu. \'ko je mogo zamisliti lani, da ce Baj.ram slavit partizani. Palce Ratko, place Rašo iz tamnoga Haga, Slobo Slobo nema nista od Bosne i Karlobaga. Tko je reko, j.e*o li ga ca.ca, da se H.O.S nikada ne vraca. Pav.el.icu, ti si naša straža, uzmi komunjaru Covu, a vrati nam Blaža. Moli ti se Bože, naša savijest cista, cuvaj Hrva.tsku i Bos.nu od s.r.ba i komunista. Ne bojimo se n.o.ž.a, ne bojimo se ž.i.c.e Osveta ce biti, radi Sre.bre.nice Sjajna zvijezdo iznad Trebevica, pozdravi nam A.n.tu Pav.eli.ca.
Opet Zlajini placenici, pa vi bi majku svoju prodali. Zeljko svaka ti cast.....
„Ima nešto suspektno u načinu na koji Komšić gotovo s indignacijom odbija nacionalni moment. Komšić je tipičan predstavnik jednog političko-mentalnog sklopa, posebno u Sarajevu, neovisno o strankama, koji bi najradije da ne vidi plurimorfnu nacionalnu strukturu, taj bazični problem BiH. On ga osjeća kao nešto retrogradno i vrijedno prezira, a riješiti se može tako – malo karikiram – da se ne vidi. U tome je najveći problem te opcije, istodobno i velika mana SDP-a BiH. Ta stranka jednostavno nema snage da intelektualno-politički promišlja cjelinu vlastite zemlje. Bojim se da će to biti i najveći problem Željka Komšića.“