Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljko zivio 1000 godina samo zbog ovih dusmana. neka pocrkaju od muke.
Dobro bi bilo da se donese zakon da se vise ne mijenjaju dok je on na poziciji.
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHH e moj kaćunak,čuj Halid ne zna pjevati hahhahahahhahahhaha Pa taj čovjek drži tri koncerta za tri dana u Zagrebu a da se traži karta više pametnom dosta
J..E..B..E..M V..A..M M..A..T..E..R O..B..O..J..I..C..I P...R...A...V...I...L...N...O...?
@Multietničar Pa ko ti reče da ja govorim Bosanski,da sam pismen,itd...Po čemu si ti zaključio da sam Bosanac,bošnjak,Mujo,Bali ya...ajd po čemu si to zaključio...Možda sam i ja bio sampo dragovoljac/dobrovoljac u jedinicama/postrojbama AR BIH/ musli manske vojske?
Kažu da, osim što je vrstan govornik (šaš ti Bakire ba meni priĆat...nemoj sad da ti skoĆim tamo) i veoma dobro upućen u makroekonomska ali i financijska pitanja. Znači napredak (ne HAŠK) nam ne gine na svakom polju. A inače, stvarno mislim: koja je to gnjida od čovjeka. Možda je u suštini i dobar, prosječan čovjek, ne previše inteligentan ni elokventan. Ali kako nije svjestan da se nalazi na sasvim pogrešnom mjestu. Kako nije svjestan da je postavljena lutka, protagonist jednog vremena kojeg će se svi stidjeti - sejdo bajramović. Uostalom, tko zna kako je to Zlatko odgajao. Dosta mi je kad vidim one ostale jurišnike što je uglavio u fotelje. A i Željko je opet specifičan slučaj, posjeduje nešto što je rijetko u šeheru i što se jednostavno moralo iskoristiti u ovoj zamršenoj i prljavoj igri.
Kad on predsjedava, BiH gazi krupnim koracima naprijed. To se vidi golim okom. Za 8 mjeseci penzeinerima će skočiti penzije za 500 KM, a plate radnicima( rudarima pogotovo) za 1000 KM. Već u decembru će se primjetiti osjetan pad kamata u bankama za stambene kredite ( iznosit će negdje oko 2,5 %). Sredstva za poticaj u poljoprivredi će iznositi 500% u odnosu na prošlu godinu. Šta drugo reći, nego Željka za doživotnog predsjednika.
@ABiH Kad to riješiš,onda ćeš skužit,da nismo iz istog (NE) kulturno-povijestnog/historijskog kruga.Nemoj šta zamjeriti. Opet ti imaš problema s jezikom. Gledaj sad s pozornošću: Povijest - povijesni - povjesnog Otkuda u tebe T ? - povijesTnog. Stvarno je potrebna žurna standardizacija bosanskog jezika. Po meni je to mnogo, mnogo neophodnije od sprovođenja presude Sejdić-Finci ili izgradnje sarajevske zaobilaznice. Stvarno ću tražiti honorar ovdje. Neću ti ništa zamjeriti, nasuprot - drago mi je što mogu pridonjeti opismenjavanju odraslih osoba.
Kad je nacionalistička mafija mislila da je najjača, pojavi se naš Željko spasitelj hrvatskog i drugih naroda.
Željko je sarajlija prije svega,dijete sa asfalta.Slučajno se rodio kao Hrvat,ali to mu nije bitno,kao što gradskoj raji nikad nije bilo bitno ko je šta.Postoje ljudi koji ga ne vole,a zna se koji su to.To su gunjaši iz lištice i pastiri sa Peštera.Sreća pa se taj šljam ni u jednom sistemu nije ništa pitao,a neće ni sada-DRUŽE ŽELJKO MI TI SE KUNEMO !!!!!!
Svaka čast za MultietniĆara, pogodio \"u sridu\".
NEKA MU JE SA SREĆOM...DA BOG DA PROSLAVIO SA SVOJIMA U ŠIROKOM, LJUBUŠKOM, MOSTARU....
@Multietničar Ljudevit Gaj? Jel to onaj,što osnova Danitzu Horvatsku? E,pa vidi,on nije Bošnjak,Bosanac,Bosančeros,Bal iya ili nešto slično.On je nama,neznalicama,samo tuđin,i ništa više.A vama,vašoj kulturi,šta god vi hoćete.nego...jel Bajrak ili Barjak,jel Ferhatović ili Veratović,jel sprat ili je kat(TURCIZAM)...kad to riješiš,onda ćeš skužit,da nismo iz istog (NE) kulturno-povijestnog/historijskog kruga.Nemoj šta zamjeriti...
Gospodin \"budimo realni\" je sramota demokratije, i ne znam da li je ikad požalio zašto je pristao da se lažno predstavlja. Nije loš čovjek, ali je na pogrešnom mjestu. Vrijeme će sve pokazati pa i to da sam možda i ja u krivu ili pak obrnuto.
nije zeljko kalibar politicara kao Dragan Čović i Milorad Dodik... nije napravio auto puteve, aerodrome, Treci entitet
ali vi niste relevantni, yebiga
@@Cro Mi TO zovemo seljachina!!!