Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjaj Satlera ovako mamu svoju ne grli
Zašto momci živote dadoše....
Ista novu godinu čestitala samo srbaljima iz rs a ovi joj poletiše na noge Prokleta da si državo sa ovakvim političarima!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sta nam politika radi to je strasno
Mi ćemo jedan dan zajedno sa Srbima i Hrvatima otići poprebijati sve naše političare bit će kao u Meksiku kad oni farmeri se obračunaju sa kartelima, jer moramo shvatiti da nas sillluju svakodnevno a onda se oni zajedno grle, doći će jedan dan kad ćemo pući svi zajedno ako bog da
Nikšić Konaković Forto zaboravili pucanje na povratnike i sijanje straha a to bilo jučer, pas te grebo šta fotelja radi, kakve amnezije ljudi mogu imati i koliko nisko mogu ići da ližu aanuuse, bil vam Ronhil došao a da smo mi ono radili njihovim povratnicima, fuj gamad jedna neprincipijelna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dijelila im paketice i kovertu sa 50KM . Nasi stali u prvi red , boje se da nece dobiti.
Cetri OlOSA NEZNASE KOJI JEGORi
ovde na slikama najlepsa slika gde je dino i zeljka ta bas blista slika Sretan Bozic svima jos jednom ❤️ Mir Boziji Hristos se rodi
Po svemu sudoci bez revolicije naroda ovi ce nas budalama praviti citav zivot
Svka cast do dicku i ovom gospodinu sto ih je sve pozvao. Trojka je gora od poplave zemljotresa i eleemntarne nepogode .
Naivci sad mozete komentarisati.
Gdje su crne liste. Macku o rep.
..pa ova je muško 100%
Ma ja, vi ste drugari i elita koja muze narod i priča im lafinu. To su nadrealisti davno odigrali i predstavili kako će biti narodu u balkanskoj demokratiji. Mi vas ko fol štitimo ali vas muzemo i šišamo zajednički .
Koga briga. Neznam zašto se ovo PIŠE svašta
odoh shrati, naki me proljev ufatio
nikad više za trojku
ovi iz EU vole da grle ove sto hoće da se odcijepe
TROJKAŠKI JADOVI ODRAĐUJU MARFIJEVO DIPLOMATSKO UNAPREĐENJE. JER KAD JE MARFI JAVIO U S. DEPARTMENT: USPIO SAM OVDJE U SARAJEVU POSTAVITI NA VLAST "INVALIDNE STRUKTURE" KOJE IMAJU SAMO 29% GLASOVA. GORE SU SVI BILI POZITIVNO ŠOKIRANI.
Jos jedan dokaz kako se oni lijepo druze i zaradjuju zajedno dok ovu zemlju guraju u bijedu i nove etnicke sukobe