Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice do 2071...
Bice, bice mozda nekad a mozda ni tad.
Nemogu da vjerujem koji su to glupani, umjesto da razmisljaju o povezivanju: Vogosce,Hrasnice,Dobrinje i Mostarskog raskrsca sa tramvajom te tako rasterete grad oni razmisljaju o relaciji Vogosca- zeljeznicka koju ce povezati vozom.
Sve znam samo bilo bi puno ljepse kada bi tim relacijama saobracao tramvaj, nekako je ljepse vidjeti tramvaj nego voz, plus tramvaji su prilagodjeni za gradski saobracaj i kratke relacije, uci u vagon je jednako popeti se u kabinu kamiona. Pored toga mogla bi se uvezati vec postojeca tramvajska mreza gdje bi grad dobio novo lice.
Ovo je sban, nebi se ja ljutio da ovo ubace umjesto tramvaja ali oni nama planiraju stare vagone pa cemo se voziti kao 81 kad su vagoni sa visokim podesima bili popularni, sada je 2014, netreba po gradu praviti nakaradne stvari, a za sbana siguran sam da nemamo para osim ako svabo svoje iskurlane ne posalje kao donaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izborna je godina ljudi. Nema nista od pustih zelja. Lazu
"Stanari iz postojećeg objekta predviđeni su za humano preseljenje u novi objekt" ovo zvuci da se najezis
Da, u pravu si. Zadnji put su humano preseljavali stanovništvo iz istočne Bosne i Posavine. Znamo svi kako je to izgledalo. Ovu rečenicu treba zakonom zabraniti.
Mamu im genocidnu *** za Markale !!!
prljave srpčurde a mi još u Sarajevu nemamo spomenika ubijenima od strane srba.
Tuga brate ne smijemo ni jednu zrtvu zaboraviti u citavoj BiH,moramo se u miru suprostaviti cak vise nego u ratu Pozdrav iz Mostara
hahah da sigurno , dočekat će to neke generacije, nekad, negdje...