Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozemo uvijek traziti krivca u drugima. Zasto su kupljeni vozovi koji saobracaju brzinama do 250 km/h a domace pruge dozvoljavaju prosjecno 50 km/h. Nisu susjedi gradili pruge za nase vozove.
Jeli iko svjestan ovog problema? Stavljate je tek kao usputno vijest, a to treba da bude TOP TEMA.. Pa to je cisti udar na ekonomiju BiH.. Danas putnicke, sutra ce teretne, pa buseve, pa kamione, i na kraju ljude...
Seljacino brzi vozovi koji idu van BiH su predobri, i bolji od buseva 15 puta, a nesto drugo je lokalni voz. Sada ima ovaj Koncarov, i 6 Talgo vagona.. Ovo je cisti politicki atak na BiH.. Ustaske pi*ke...
putnicki vozovi ŽFBiH su u takvom stanju da se to vise nemoze opisati ni rjecju grozno...to je sve toliko prljavo i jadno da je mene kao bosanca sramota nekoga i uputiti da se vozi \"bosanskim\" vozom bilo gdje, mozda je jedna svijetla tacka u svemu tome ona nova kompozicija, ali sve je to narode moj malo i slabo.
Veoma prozirna namjera. Zasto? Pa FBiH imaju sad namodernije vozove u regionu i eto im konkurencije i da ce biti OGROMAN interes za putovanje vozom. Logicno je da ce time pasti prihod pojedinih drumskih prevoznika, a i Hrvatskih zeljeznica. Budite sigurni da ce odmah 2014 vec uvesti svoje vozove, i time ionako velike dugove ZFbIH i ZRS jos vise povecati. Ovo nije problem rukovodstva zeljeznica ovo je medjudrzavni problem i po meni SKANDAL. Svi medjunartdni vozovi su puni koji prolaze kroz Hrvatsku. Pokusajte kupiti kartu na dan polaska pa cete vidjeti jesam li u pravu.