Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vase neplacanje poreza ne ugrozava nikoga i nista u BIH ?
Dug je napravila Vlada FBiH, tačnije, kadrovi SDA jer su se oni obavezali isplaćivati doprinose. Željeznice su tužile Vladu Federacije.
Pa već je ugrožena vašim naplaćanjem poreza i konstantnim zapošljavanjem nepodobnih kadrova
mislio sam nepodobnih za posao a više nego podobnih po babi tetki i ostalo.
Da ste placali porez nebi sad bile u ovom belaju.
Samo gasi sve drzavne firme, radnike na biro svakako nista ne rade osim sto kradu naftu, zeljezo i ostalo ne treba nama ni voz, kakva privreda sta vi prevozite? neka vam oni plate... sto ne uplatite 200 miliona poreza samo gasi... kada nama "gradjanima bude trebalo" mi cemo je ponovo otvoriti, Sta je za vas djete koje doji u 5 godini to nije normalno.... a ovdje bi svi da doje drzavu, ovo je drzava masovnog stvaranja debila...
Od 1945. god. kondukteri u vozovima uzimaju sebi pare a ne daju karte. Onda štrajkuju jer ne mogu ovjeriti zdravstvene knjižice. Strašno!
Riba uvijek smrdi od glave. VLADA FEDERACIJE na čelu sa Brankovićem dozvoljava JP da ne plaćaju doprinose radnicima. Od 2011. Poreska uprava (ne)vrši kontrolu uplata. Menadžment JP postavlja Vlada. Zaključak: država preko svojih institucija pljačka radničku klasu u JP a poreska uprava penzionere dotuče malim penzijama.
SDA,Talgo vozovi, Brankovic ... Neprocijenjivo za sve ostalo tu jr Bake ...
Privrede i govana braco draga..
Koja privreda??? Jedino vasa plate djaba . Svi normalni proizvodjaci su se prebacili na drumski saobracaj.
Branković će sve refundirati :)
Al' zato su nam talgo vozovi u garaži.