Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne razumijem sto ce i dalje strajkovati kad su pojedinci postigli sta su htjeli, ljudi su dali ostavke i cao. ovako ce samo jos vise stete nanijeti firmi, od koje prezivljavaju, bolje nek poduzmu nesto da Vlada ispuni svoj dio koji su duzni.
Odbjegli bosovi Šemso i Neđo i dalje dolaze na posao.
Ma ovo je sve otišlo do đavola... ima li ikakvog riješenja u ovoj državi i napretka ? Izgleda da svi moramo na ulice kako bi se nešto postiglo... užas jedan
Treba istaknuti kako su tim prijavama i dokumentima obuhvaćene desetine osoba i njihovih političkih zaštitnika u brojnim zloupotrebama, kriminalnim privatizacijama i sticanju nezakonite imovinske koristi u slučajevima poput: Bosnalijek d.d. Sarajevo, Razvojne banke FBiH, Terminala Federacije d.o.o. Sarajevo, Naftnih terminala Federacije d.o.o. Ploče, Krivaje d.d. Zavidovići, Hidrogradnje d.d. Sarajevo, Konjuha d.d. Živinice, Vranice d.d. Sarajevo, Fabrike duhana Sarajevo d.d. Sarajevo, Energopetrola d.d. Sarajevo, Petrola d.d. Ljubuški, JP Željeznice FBiH d.o.o. i niza drugih preduzeća, ali i državnih institucija u kojima su uočene brojne nezakonitosti.
Naravno da ne odustaju, zasto bi odustajali... 20 godina pljace SDAovih zastitnika, je moralo je jedon dodijati narodu... A evo Zeljeznicari su prvi koji su odlucili da se bore za sebe...