Dr. Ljiljana Tomašević-Knežević
0
"Želim biti prva predsjednica BiH"
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO NAPRIJED I NADAM SE DUBOKO U SEBI DA CES USPIJETI........SRETNO TETKA :))))
Sa ovakvim stavovima jasno je da je clan Građanske Demokratske stranke BiH Ibrahima Spahica
i ja cu da glasam za nju samo mi recite u kojoj je stranci ?nekako mi fino deluje i definitivno mi se cini da prica od srca. eto pa hajde da damo ljiljani sansu ko ce jos????
svaka čast. Odavno nešto normalnije i pozitivnije nisam čula od nekoga ko živi u Bosni i Hercegovini, a da se bavi, i, politikom.
Proucila sam kandidate koalicije preokret i iznenadila sam se koliko dobrih i strucnih ljudi tu ima. Kamo srece da velike stranke imaju takav prosjek cestitih i obrazovanih kandidata. Svaka cast Ibrahime Spahicu, ove godine imate moj glas!
@OPREZNO SA I Vi možda živite u toj zemlji, ali ne poštujete principe na kojima počiva savremena Njemačka. Ukratko, taj princip je i Vama i brojnim građanima sa Balkana pružio život dostojan čovjeka 21. vijeka. To je zemlja tolerancije, dijaloga i JEDNAKIH MOGUĆNOSTI. Sada u fud.reprezentaciji imate crnopute igrače, igrače porijeklom iz Turske, Bosne... A ljudima koji ovdje žive ste došli dijeliti lekcije pune predrasuda, mržnje, netolerancije. Hvala, ali imamo toga i previše.
Dobro neko rece da se polititicari RS odnose prema cjelovitoj Bosni i Hercegovini kao prema pastorcetu pa le i logicno da dobijete mjesto presjednika citave Republike ali tamo ok 2060 godine.
sta je ovo patoloski \'srbin\' se javlja na skoro svakoj vijesti, izgleda stigo interenet u ludaru na sokolcu. vi ga sa sa-x, nece blokirat jer im on omogucava puno vise klikova, koji donosi profit, to je sva mudrust. da je carsijski portal zabranio bi komentare, ovako nista ti nema sa Sarajevom. Mozete ga komotno prebaciti u istocno-sarajevo-x
1. Interesuje me : Koji su vaši (gosp. Ljiljana) političko-poslovni rezultati u dosadašnjem radu ili želite da tek počnete sa pol. i posl. uspjesima pa ni manje ni više šefica Države ? 2. Ako ikada bude BiH jedinstvena što jako želim onda sudeći po negativnom angažovanju političara iz RS. mjesto predsjednika države moraće zaslužiti pozitivnim odnosom prema državi , a ne destrukcijom kako to danas čine iz RS. Na žalost.
@ za gospodina \"neko\" Da ti sam kažem da se moja crna rupa zove Deutschland i ja sam vrlo zadovoljan i bio sam čitavo vrijeme rata u 101 Brdsk Br. , ali sam komentirao zbog onih koji žive u \"oazi\" koja se zove BiH ili ti Federacija i RS. Već 15 godina dolaze neki novi i eksperimentišu i lijevi i desni , a samo prave još veću sirotinju od tog jadnog naroda, a pred izbore obećavaju (lažu) na vagone i podobro troše tuđe pare. Troškovnik BH političara je velik kao i tr. Njemačke. Ti si još zelen pa kad sazriš valjda ćeš biti pametniji, živ mi bio.
Kad bi birali po.tu.ri.ce, možda bi i bila izabrana, ali predsjednika RS-a biraju Srbi...
Pa nemogu se porediti Pale sa Banjalukom ili nekakvo Istočno sa Laktašima ili Prijedorom. Normalno je da se najviše novca preusmjeri u najjaće opštine.Nema više Krajišnika i Karađića da nam kroje sudbinu i da sve pare daju u svoja mjesta.
bilo bi dobro da Dodik pobjedi i da vlada jos 4 godine. do sada je uradio sve kako treba,rasprodao sve sto vrijedi u manjem entitetu, sada se bori za drzavnu imovinu i nju da rasproda da bi mogao krpiti budzet. unstio je istocnu bosnu. srbi iz istocne bosne odose svi da zive u srbiju. bila bi velika nesreca da Doda ne pobjedi. Ono sto NATO nije mogao da unisti Dodiku odje za ruku. SVI ZA DODIKA
@OPREZNO SA I Vi ste pravi primjerak da još uvijek ima pojedinaca \"u rupi\". Sramotan, fašistički komentar, odvratno.
NAS GLAS ZA KOALICIJU PREOKRET!!