Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane nije ni fer kad se Rusiji obeca da se NATO neće siriti prema istoku, pa im onda dodju haman na vrata... Nije fer kad vi njima okrenete leđa za šta... šta vam to Amerika nudi i kao oni su vam nekakvi prijatelji, ko vi njih zanimate, oni sve rade iz koristi. Trebao si odrzavati dobre odnose i sa Amerikom i Rusijom, traziti nekakve alternative i win-win situacije za sve strane, a ne gurat nesto sto znas da cete uvesti u belaj.
Neće Putin, a ni Biden zivjeti vjecno, dolaze po malo nove generacije, za 20,30 godina ćeš imat tiktokere na vrhu svih drzava, njima nece bit do rata...tad ste trebali provoditi neke planove, a ne kad imas atomsku silu sa 150 miliona ljudi i svim resursiima i mogucnostima da se bore ako treba narednih 200 godina...
Zemlja kojoj su stanovnici odabrali da ih voli lik koji je izbore dobio na sviranju nekom stvari po klaviru je upravo onakva kakva treba biti. Iz držite do zadnjeg. Slava Ukrajini i da ne zaboravim sve dezertere natrag u svoju zemlju i puške u ruke. Rusi se lopatama bore za svoju zemlju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj Zelenski, slab ti je taj scenarij napisan, iako si dobar glumac.
glavna si uloga u filmu koji reziram
Student nije zapalio zito
Mal si ti jos
čuj nije fer...cccc
Kapitalizam jarane. I vas koriste kao topovsko meso protiv Rusa. Vidjet cete poslije rata da nista ne posjedujete osim trauma rata.
E nije fer ni da Palestinci nemaju državu,da je Koreja podjeljena na sjevernu i južnu a jedan narod,da Kuba gladuje pola vijeka bez razloga,da Jemen bude sravnjen sa zemljom...
Židov formuliše šta je FER
Kako je krenulo bit ce to sve rusija....uzalud vas sotonisti navracaju
2 godine rata, stotine milijardi mu donirano sa svih strana , malo mu i sada našao da priča o žitu.Njihov rat je uzrokovao dizanje cijena osnovnih namirnica, pa poslije lančano svega ostalog osim plata. Unazadili su čitav svijet. Koga je interesovalo kad je kod nas kg brašna bio 50 ili 100 KM?
Iritantnijeg lika i većeg prosjaka odavno nisam vidio
Zafalilo za bijelog...
Dokle ce ovaj vise prosjaciti.?
Idi iebi sebi mater
Cijelo vrijeme nas ucjenjujete tim ukrainskim brasnom i svine ostalim, saf se userite jeduci, necete nam ga za 5 KM ko i tariguz
sikter cionisto 🖕
JAZAVAC POŠALJI U GAXU