Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak legendo BiH drzave i njenih patriota .
Mnoge sad zezaju trombovi , a sve moguce uzrok covid vakcina !
Sretno ozdravljenje našem generalu i ministru Odbrane BiH Sifetu Podžiću koji je uradio mnoge dobre stvari za državu BiH, građane i za nastavak NATO puta BiH. BiH treba ovako stručne, hrabre i posvećene kadrove i ministre kako bi se mogla zaštititi država.
valjda ce sada drugacije gledati na zivot jer danas te ima sutra vec druga prica jadni covjece ne oholi se puno stvoren si s razlogom svi politicari trebaju da otvore oci jer njihov dinar je u 99 % slucajeva haram zarada
Bog ga kaznio.Sve jednom dođe na naplatu.Mozda nije on direktno zasluzio,ali kad imaš zlu decu koji rade drugima o glavi Bog sve naplati sa kamatama.
Masna meza je opasna.
Nemam empatije niti prema jednom politicaru i BiH...Shvatite kako hocete,osudjujte..jednostavno nemam
otrovan, obavezno provjeriti!
Ovog čovjeka nikad nisam vidio bez cigarete u ustima.
kako je ovo smijesno ...DF i SDA poltroni idu kod Sebije da se lijece a opozicija u Opcu ...koja smo mi qurrcina od drzave...samo daj muslimmanima vlast i evo poganluka...cudo nema svako selo svoju IZ