Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a bio je zdrav dok je klao mamicu mu krvolocnu
zasto se kaze komadant bosanskihsrba? ljudi to je general koji je dobijao platu iz beograda, oficire mu je unapredjivao beograd i penzionisan je u beogradu od kostunice 2001. godine. to je general vojske srbije.
jel nekom treba crtat ako se zločin čini u svom na svom to je samoodbrana m.a.t.e.r vam j.. retardiranu. spalit vas treba samo zato sto mrzite Bosnu i niste bosanci, a kad vama odgovara onda da vam je u isti koš. Sad vam ostaje da trunete s tim vašim maloumnim ideologijama. i p.o.duvaj.te mi lagano obr.ezanu čunuuu!!!!!!!!!
Hej \"željo\" nisi u pravu, povoljnije je da mu poželimo što bolje zdravlje kako bi pričajući mogao slučajno zavaliti još svojih jataka. Isto treba da poželimo i Miloradu Dodiku, iz sličnih razloga.
ma nije mu nista dok je radio na gradzevini
Ovo je za mene sasvim očekivana vijest, i uopšte nesumnjam da beogradski režim izvodi trikove da izbjegne mogućnost da se Ratko Mladić pojavi pred međunarodnim sudom u upotrebljivom stanju kako nebi propjevao o svojim saradnicima. Monstruozna Srbijanska \"kuhinja pravde\" kuha njemu sudbinu koja bi ga trebala učiniti neupotrebljivim na rocesu. I to je izgleda plan koji se realizuje već duži period, vjerovatno mnogo ranije od zvaničnog \"pronalaženja\"
Poželimo krvniku dug život i tešku bolest. @beograd Nastavi uživati u čmarcima, jer su čmarci vaše nacionalno jelo, jel\'!? Živeli!
pa u tome i jest fazon, oni su ga njegovali i pazili sve ove godine, i kad su godpoda doktori rekli, da mu je ostalo jos par dana zivota, skontali srbi, da mogu samo profitirati, njega izruce, i onako ce krepucnut za koji dan, a oni pred svjetom i evropom ispodose veliki demokrati, i vrata od Eu im se otvorise. Ovo je tacno dobro skontano, nema sta, a istina se opet nece saznati. Svjet je tada bio gluh i slijep, a takav je i ostao, sve je ovo dogovor....
NOZ - ZICA - SREBRENIC to vama treba ali cesto puno je godina proslo pa ste se opustili MISEVI
Jos mi je gorak ukus cokolade koju m jei sva rascupana i rascepljena dala moja stara na izlazu iz UN baze
uljepso si mi dan
Hrvati i Srbi svoje zlocince pohapsili, sad su na redu Bosnjaci.
E GLEDAJ IM\" HEROJA \"
Sve je ovo samo cirkus... kaka pravda, kake trice. Ovaj dzuturum nece nikom odgovarat, bar ne na ovom svijetu. Procjenili su samo da bi mogo da rikne uskoro, tako bi ova sarada koju vidimo sa njegovim \"hapsenjem\" propala, a Srbija bi izgubila priliku da ispadne pozitivac. Ovako svima dobro, on odzivio koliko je mogao, oni izigravali zastitnike srpskih junaka, jos na kraju ce da umre u Hagu na sudjenju... pa prava bajka sa sretnim krajem. Mogao bi postat i mucenik.
HAJ NEK SE ZNA... SVE SRPSKI HEROJI SU SRPSKI NAROD PRODALI... HAJ NEK SE CUJE... SVE SU SRPSKI HEROJI GENOCIDASI.... HAJ NEK SE ZNA... HAJ NEK SE CUJE.... SRBE NA VRBE.... NEK UMRE HAHAHAHHAHHA
jel ti bio ko od familije u jasenovcu? ako nije daj da nesto organizujemo BRE
trebali ste ga pustiti da crkne, jazuk trošak povratne za avion i kutije u kojoj će se vratiti za 15 dana. Nisu ga brižni susjedi ni sad trebali isporučiti kad nisu do sad! Došao šejtan po svoje Miliorade, ratko ili kako god