Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODMA STRJELJANJE METAK U CELO I ZDRAVO
ma kakvo strijeljanje...osakatiti odmah...lijeva noga i desna ruka...!!!
Imam pouzdanu informaciju Husein Smajlović, zenički načelnik direktno dao uputu za ovu radnju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bitno je da organi rade svoj posao i da se ovakvi pronadju, da se odmah utvrdi da li je klepno ili nije i ja bih ovakve odmah po kratkom postupku. Dosta je vise bogacenja na racun zrtava!
Napisao sam da je bitno da se istina utvrdi, ako je istina da je klepnuo neko onda sam "za" da se po kratkom postupku to rijesi!
Za razliku od juce i objavljene vijesi iz Maglaja ove informacije dolaze od federalne inspekcije a ne od Muje Mujića ili Ive Ivića koji žele iskoristiti situaciju. I na neki način mi je drago jer ovo je znak da rade svoj posao i možda će se barem neki od njih koji su mislili da ovako nešto učine predomisliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
objavite imena
onlinerad.webs.com Zaradite dodatno od kuce,!!! Za sve osobe koji zele zaraditi ,100-200dolara mjesecno imaju osnovno poznavanje engleskog,pristup internetu i racunar,ukazala se prilika za to radom na nekoliko sajtova koji provjereno placaju .ne traze se nikakva ulaganja i isplate se vrse preko pay pal racuna(otvori se raucn na banci) svi sajtovi posjeduju forume na nasem jeziku i mnogo clanova sa nasih prostora- sajt s informacijama(mozete pogledat cisto informativno ) onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com
Uputa za građane: Ako se utvrdi da neko prodaje humanitarnu pomoć, onda sprejem crvene boje napisite preko cijele radnje LOPOV-PROFITER!!!
A ako znate gdje stanuje taj lopov, na kuću mu napisite LOPOV-PROFITER!!! Mozete upotrijebiti što više mašte. Najbolji grafit će dobiti vrijednu nagradu!
fuj!!!!!!
a jest vala bilo tesko saznati o kojim radnjama se radi i da li je uopste ista od ovoga istina?
za lijeka mu zatrebalo
vjesanje na trgu ! ili bas odsjeci ruke
ja dao u karitas 100 % došlo đe treba.preporučujem svima taj put ili da sami odnesu
ovo je ratni ZLOCIN
kriminal je ponekad potreban ja razumijem nase politicare ja ne bi mogao obaviti bolji posao
sve im je to ova vlast dozvolila dugi niz godina... umesto da hapse ove lopove oni ih nagradjuju slobodom, pa cak neke i funkcijama u drzavnim institucijama... sve bagra do bagre, a za normalan narod nista nema
TRGOVINSKE RADNJE NEMAJU VEZE SA HUMANITARNOM... ČLANAK JE SHIT.
U TRGOVINSKOJ RADNJI BOSS... U MOM NASELJU... U OVOM ČLANKU NAJVEĆI LOPOVI INSPEKTORI...
ovdje prestaje komunikacija i pocinje fizicki obracun.....
Dajte imena tih iz Nemile...Mame im se ..................