Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA NE KONTAM , STA CE IM STRUJA ?? ONI IMAJU REPUBLIKU SVINJSKU NJIMA NISTA DRUGO I NETREBA , SLAZEM SE S OVIM KOMENTAROM OD SA. REDOVNO VOZIM KROZ NJIHOVO PODRUCJE ,ONI I KAD IMAJU STRUJU I VODU NE KORISTE BAS TO PREVISE . POSJETE ZUBARU === STA JE TO ? VAZI ZA RS
Ja mislim da kada se pravi smjesa za palačinke da je najbolje staviti pola mlijeko pola voda jer u tom slučaju palačinke imaju bolji okus. kod namaza prednost bi dao eurokremu, no ni sa marmeladom nisu loše.
nek im dodik obezbjedi napajanje.Šta će im struja.Lojanica,rakjica i luk bijeli sa slaninom.To je njihov domet.Do slijedeće pljačke,kao glavne privredne grane u RS-u.
koji su to srpski primitivci majko moja za srbe nije civilizacija vec pecina